Nova kolekcija Amina Muaddi for Fenty je stigla i vrlo je seksi

20.11.2020.

Obožavamo sve što napravi Riri, a ponovna suradnja s Aminom nije iznimka!

Rihanna, najbogatija ženska glazbenica, posljednjih godina poznatija po svom radu na vlastitom brandu Fenty i omiljena dizajnerica cipela Amina Muaddi udružile su svoje kreativne potencijale još jednom i lansirale drugu kolekciju cipela Amina Muaddi for Fenty.

Amina Muaddi je rumunjsko-jordanska dizajnerica koju odlikuje ljubav spram talijanske vještine izrade cipela. Njezini modeli prepoznatljivi su po karakterističnoj potpetici koja se širi prema dnu (nazvanoj i „kubističkom verzijom dorskog stupa“), a nose ih, između ostalih, Rihanna, Dua Lipa, Kardashian-Jenner klan, princeza Rania od Jordana i brojne Instagram influencerice. O ekskluzivnosti njezinih kreacija govori i činjenica da godišnje obično izdaje samo jednu kolekciju.

Uzevši u obzir suvremenu estetiku modne kuće Fenty, kojom Rihanna, nenadmašna u svom odvažnom stilu, predsjeda kao CEO i umjetnička direktorica, ne čudi da su prepoznatljive „staklene cipelice“ Amine Muaddi u suradnji s Fenty otvorile put za drugačiju vrstu fetiša: bondage. Savršen predmet želje u novoj kolekciji dolaze u elegantnoj crnoj boji, senzualnom ružičastom satenu i intrigantnom plavom laku, s već karakterističnim remenčićima za vezivanje i vrtoglavom potpeticom poput nagnutog stupa koja je nadahnuta industrijom i arhitekturom. Ove seksi cipele stvarane su za samopouzdane, ženstvene i neustrašive žene, kakve su i same dizajnerice, a nama su na blagdanskom popisu želja (premda će se dotad zasigurno rasprodati).

Piše: Kristina Stakor

Foto: Instagram aminamuaddi, fenty

Pročitajte i...

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

Fashion hotlist: Najznačajnije modne dizajnerice u 2020-oj

Tko su žene koje predvode trenutno najutjecajnije brendove modnog univerzuma

▲ Povratak na vrh