Nova kolekcija Luke Grubišića odiše ženstvenošću

28.09.2020.

Modu i stil ili imate ili nemate u krvi, oni su vječita potreba i inspiracija koju nosite u sebi i živite ih u svakom trenutku pa im se tako i naš poznati dizajner Luka Grubišić, unatoč uspješnoj karijeri profesionalnog chefa na luksuznim jahtama diljem svijeta, uvijek iznova vraća kako bi kroz skice, tkanine i krojeve izrazio svoje najdublje kreativne porive.

Lukina je moda uvijek hiper ženstvena, maštovito razigrana i beskrajno sofisticirana a novi modeli iz limitirane capsule kolekcije svojim raskošnim teksturama, redefiniranim proporcijama i damskim krojevima donose novu svježinu u njegov dizajnerski opus.

Inspiraciju za nove kreacije pronalazi u kontrastu vječne potrebe za ljepotom i surovosti ere u kojoj živimo koju pretače u odvažan miks cvjetnih uzoraka minuciozno izvezenih na najfinijoj čipki i skulpturalnih volumena koji definiraju njegov autorski rukopis. Lukino cvijeće svojim razigranim šarenilom budi svima toliko potreban optimizam i nadu a finoćom izrade zrači delikatnom ljupkošću i elegancijom.

Puf suknja podstavljena tilom, bluza od prozirnog organdija, kratki topovi i haljine od čipke i dramatične maksi suknje samo su neki od novih elaboriranih it-komada kojima se Luka uspješno odupire dosadnoj uniformiranosti masovne i bezidejne, globalne modne produkcije i pokazuje svu raskoš svog talenta za stvaranjem i uživanjem u ljepoti.

A da bi novi modeli bili predstavljeni na adekvatan način angažirao je samu kremu domaće modne scene – fotografije i styling potpisuje Saša Joka, make up Tena Bašić, za frizuru se pobrinuo salon Glamour, a manekenka Lea Petanović iz zadarske agencije Colors Model Management gradi svjetsku karijeru i već je bila zaštitno lice Dolce & Gabbane!


Tekst: Promo
Fotografije: Saša Joka

Pročitajte i...

Objavljen prvi pogled na novu kolekciju domaćeg brenda LukA

Modni dizajner Luka Grubišić ima zanimljivu inspiraciju za proljeće/ljeto 2017.

Kada Luka i Lana pozovu na večeru...

Dizajnerski dvojac Lokomotiva okupili su u restoranu Atlanta Bocca Marai mnoge ugledne osobe iz hrvatskog javnog života na još jednoj u nizu Večeri s porukom

Holivudski hitovi, kokice i poznate face u Cinestaru

Film 'Povratnik' privukao golemu publiku

Izložba "ELLE Moda&društvo" je otvorena!

Ova atraktivna izložba za ljubitelje mode otvorena je sinoć, 18. lipnja, druženjem ispred Doma HDLU s brojnim poznatim licima domaće kulturne scene koja su došla pogledati naslovnice magazina ELLE i prisjetiti se važnih trenutaka modne i izdavačke industrije

Atmosfera s otvaranja 5. Elle Fashion Film Festivala

VIDEO Uz film Bertranda Bonella o iznimnom Yvesu Saint Laurentu, brojna poznata lica slavila su s nama peto izdanje festivala ispred kina Tuškanac gdje se okupila šarmantna klika ljubitelja mode, ljepote, stila i umjetnosti

Poznata lica na Schwarzkopf Cro A Porteru

Tko je uživao u novim modnim kolekcijama domaćih dizajnera?

▲ Povratak na vrh