Nova kolekcija Price on Request: Life Coaching Service

21.12.2019.

Launch event je danas u Approved shopu!

PRICE ON REQUEST je nedavno izbacio novu liniju odjeće u svrhu općeg wellbeinga, LIFE COACHING SERVICE. Generalna ideja iza linije, ironija je na cijeli life coaching pokret, no, u POR stilu, uz razinu širenja ozbiljne i bitne poruke. Linija će izlaziti u dropovima, a prvi se sastoji od 5 grafičkih t-shirta koji su dostupni na POR webshopu, te Approved shopu u Zagrebu. Isto tako, danas od 12 do 16 će se launch event u istoimenom shopu.
U prvom dropu nalaze se dvije verzije t-shirta, jedan je heavy weight od brušenog pamuka, dok je drugi dekonstruirani light weight t-shirt nastao upcyclingom dead-stock XD materijala. Slogan prvog dropa je: It’s nice to be important, but it’s also important to be nice.
Svaki vlasnik t-shirta postaje član našeg LIFE COACHING SERVICE kluba, te postaje licencirani LIFE COACH. Uz to postoji i #porlcs challenge za koji nije potrebno biti član da bi se obavio. Tj, obavljanjem istog dobiva se šansa za osvojiti t-shirt i postati član. Kako se LCS bazira na piramidalnoj shemi u stilu Herbalife-a, tako svaki član obavljenjem #porlcs challengea osvaja napredovanje i odredene benefite. Uz prvi drop, svaki će novi član dobiti certifikat autentičnosti te posebnu ambalažu s uputama za #porlcs challenge. Uputama se može pristupiti i na POR webshopu (www.priceonrequest.store)
Cilj #porlcs challengea je locirati neki problem koji postoji, mapirati ga i podijeliti ga s ostalima, sve u svrhu generalne osviještenosti i rješavanja tog problema. Isto tako, korisnici mogu s ostalima podijeliti praktične savjete te im tako olakšati život. Sve im to donosi pomak u POR LCS piramidalnom sustavu.

Tekst i fotografije: Press, Instagram

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Koji odavno rasprodani komad Price on Request ponovno donosi na Elle Boutique?

Što očekujemo 16.11. na ELLE Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt?

▲ Povratak na vrh