Nova kolekcija sestara Boudoir

09.04.2015.

Storybook salon, pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, predstavlja prvu u nizu ekskluzivnih modnih revija na kojoj će svoju kolekciju prikazati atelier Boudoir

Storybook, magazin koji je zahvaljujući svojim visokim standardima i iznimnom kvalitetom sadržaja i suradnika postao jedan od leadera u lifestyle novinarstvu, pokrenuo je novi projekt kojim se podržava samo najbolje od najboljih hrvatskog modnog dizajna.

Nakon desetljeća revija temeljenih na šou, distanciranih od modne publike i dizajnera, Storybook je odlučio stvoriti ambijent u kojem će prezentacija modne ideje ponovno postati intimno iskustvo, omogućujući gledatelju blizak kontakt s kolekcijom i dizajnerom.

 

Boudoir

 

Inspirirani tradicionalnim prezentacijama s početka i iz polovice prošlog stoljeća, koje su zagrebački modisti organizirali u svojim salonima i stanovima, tim ovog časopisa pokrenuo je Storybook salon, projekt koji će se odvijati sezonski, dva puta godišnje, u različitim komornim prostorima i svaki put predstaviti autora ili autoricu snažnog i jasnog dizajnerskog rukopisa.

 

Dvorana u kojoj će se održati prezentacija

Dvorana u kojoj će se održati prezentacija

 

Kada?

Prvi Storybookov salon, pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard, održati će se 15. travnja u fascinatnoj zlatnoj dvorani Hrvatskog instituta za povijest koja samo za ovu priliku otvara svoja vrata javnbosti. Tako će u intimnom krugu odabranih modnih sladokusaca zagrebački modni atelier Boudoir predstavit novu kolekciju nazvanu “Precious” kojoj je slojevitost tekstura i materijala isprepletena na upravo takav, nevjerojatno minuciozan način, svojstven upravo njihovu métieru.

O kolekciji

Sati i sati pažljiva ručnog šivanja ugrađeni su u slojevite modele, a svaka je haljina nevjerojatna slagalica bezbroj različitih antiknih čipki, aplikacija, svilenih latica i ruža, čineći ih tako dragocjenim komadima koji utjelovljuju veliko znanje, posvećenost i karakterističan dizajnerski rukopis sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević koje poručuju:

“Genijalno nam je da je Storybook upravo nas pozvao da nastupamo u prvoj u nizu takvih revija. Oduvijek smo zapravo htjele imati reviju salonskog tipa, u intimnom okruženju. Biti prvi na Storybook salonu velika je čast, ali i obaveza, vjerujemo da publika očekuje mnogo, ali i same smo si postavile jako visoke standarde.”

Fotografije: press, Mladen Šarić

Pročitajte i...

Proljetni uniseks broj magazina StoryBOOK i parfem na dar čekaju vas na kioscima!

StoryBOOK na svojim raskošnim stranicama slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, nadu, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam, a uz magazin dobivate parfem 2 WOOD DSQUARED2

Novi proljetni uniseks broj Magazina StoryBOOK je na kioscima!

StoryBOOK slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam.

Storybookova zimska bajka i Melem na dar

Ima nešto čarobno u toj raskoši zime, kontrastu mirne prirode i nemirne duše pune impresija, ispunjene afirmativnim mislima Storybookovih sugovornika, prizemljene nečijim stvarnim životnim iskustvima, opčinjene izazovima.

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Boudoir: "Prkosne haljine"

Dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević ljepotom veličanstvenih kreacija liječe naše teške misle uzrokovane koronakrizom

▲ Povratak na vrh