Nova sezona Schwarzkopf Cro A Portera

02.10.2015.

Modno zbivanje najavljuje novu sezonu

Novo izdanje modnog projekta Schwarzkopf Cro A Porter, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, je pred vratima. Tri dana, od 15. do 17. listopada biti će rezervirana za najbolje od hrvatske mode. I ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter posjetitelje i medije vodi na uzbudljivu novu lokaciju, te najavljuje svježinu kompletnog modnog doživljaja.

„Pred nama je 26. sezona koju s veseljem najavljujemo. Ovaj puta smo na novoj/staroj atraktivnoj lokaciji HAUBA@LAUBA, tik uz Kuću za ljude i umjetnost Lauba. Kao i svaki puta do sad, pripremamo potpuno drugačiju produkciju i puno noviteta. Prostor je jako zanimljiv, a novost je da će se po prvi puta Schwarzkopf Cro A Porter održati u sklopu urbanog festivala koji se od 07. do 17. listopada održava u Haubi. Predstavit ćemo i neka nova dizajnerska imena, na kojima svake sezone inzistiramo jer oni donose osvježenje u samom projektu“, objasnio je Viktor Drago, idejni začetnik, umjetnički direktor i producent Schwarzkopf Cro A Portera.

 

Schwarzkopf Cro A Porter

 

Kao najava cijelog projekta snimljena je i popratna kampanja, a zvijezde ovosezonske kampanje su Josipa Kusić i mlada Nikolina. Josipa je, pored Branke Bebić i Vanje Rupene, jedina hrvatska misica koja je ostvarila zavidnu inozemnu karijeru, a zahvaljujući svojoj klasičnoj ljepoti, još uvijek aktivno sudjeluje na svim relevantnim modnim tržištima.

Mlada Nikolina strogo je čuvana tajna domaće mode, djevojka za koju se otimaju svjetski modni agenti. Iako je tek napunila 15 godina, Nikolina se do sada našla u ulozi modela na kampanjama modnih dizajnera Juraja Zigmana te modnog dvojca Vuletić-Hortig.

Kampanju je snimio mladi i talentirani Srećko Rundić, naš Elle Fashion Foto Talent 2015.

Fotografije: Srećko Rundić

Pročitajte i...

Sonja Lamut

Što za ovu jesen predlaže Sonja Lamut?

Dizajnerica je novu kolekciju predstavila u sklopu Schwarzkopf Cro A Portera

Atraktivna moda s potpisom Lokomotive

Flora i fauna poslužila je kao izvrsna inspiracija za ovu pomalo mračnu kolekciju protkanu simbolima noći

Klisab - mladi dizajneri koji osvajaju publiku

Druga večer Schwarzkopf Cro A Portera prošla je i u njihovu znaku

Slavljenička kolekcija Etne Maar

Deset godina dizajna na modnoj pisti s potpisom Andrijane Subotić Pjajčik

Novo ime na modnoj sceni - LORÉ

Kolekcija o ljepoti hispanske tradicije naglasak stavlja na povratak ljepote manufakturnog rada i vrednovanje ručne tradicije

Mario Vijačkić

Dizajn Marija Vijačkića u objektivu Srećka Rundića

Pobjednik Elle Fashion Foto Talenta 2015. snimio je vizuale kolekcije mladog dizajnera

▲ Povratak na vrh