Nova vizija VIP shoppinga

28.09.2015.

Što je Palazzo Ralph Lauren?

Kako bi klijentima u Milanu pružio maksimalnu uslugu i neponovljivi doživljaj shoppinga, legendarni američki dizajner je osmislio nesvakidašnje rješenje – Palazzo Ralph Lauren.

Glamuroznom otvorenju je u subotu prisustvovalo tristotinjak najvažnijih klijenata koji su imali priliku obići cijelo zdanje uređeno u maniri skupocjene vile. Istovremeno je ponovno prezentirana kolekcija za proljeće/ljeto 2016. kako bi je izbliza mogli vidjeti svi koji nisu mogli prisustvovati nedavnoj reviji u New Yorku.

 

Palazzo Ralph Lauren

 

Cijela priča više podsjeća na luksuzan dom, nego butik, a kupovina se unaprijed dogovara kako bi se osoblje na adekvatan moglo način pozabaviti svakim kupcem. Većina odjeće, nakita i modnih dodataka izložena je u ormarima, kao da se radi o nečijoj osobnoj garderobi, a u ponudi je i usluga korekcija i šivanja po mjeri.

Interijer oduševljava otmjenim i skupocjenim namještajem, ali i prekrasnim okruženjem uređenim poput privatnog vrta gdje gosti mogu nesmetano uživati u druženju. Iz Ralph Laurena najavljuju kako će lokacija biti korištena za buduće prezentacije, revije i posebne proslave rezervirane samo za VIP goste RL kluba.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: press

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh