Nova XD Xenia Design kolekcija

16.12.2019.

XD After Dark Cruise Collection

Modni brend XD Xenia Design od samih se početaka nalazio unutar neke drugačije, kreativnije i avangardnije dimenzije kroz koju je dizajnerica Ksenija Vrbanić istraživala svijet mode, pomicala
njegove granice i stvarala svoju prepoznatljivu estetiku. Kreirane oko kontrasta, s arhitektonskom preciznošću, ali i neočekivanim pomakom u kroju, silueti ili ekspresivnim detaljima, kolekcije s potpisom Xenie Design su poput umjetničkih djela, ali istovremeno nosive u najrazličitijim prilikama i na različite načine, odnosno na sve načine na koje ga želite nositi – pravila nema, a mogućnosti je bezbroj. Iako se svaki od XD modela lako može transformirati iz dnevnog u večernji look, iz ležernije kombinacije u onu svečanu, dizajnerica je ove sezone odlučila predstaviti i novu liniju unutar XD dimenzije. Rezultat je nova linija XD After Dark Cruise Collection. Istovremeno dio kolekcije i zasebna modna priča, linija After Dark Cruise prenosi prepoznatljivu estetiku brenda u novu dimenziju unutar koje se pomaknuti krojevi, asimetrične linije i neutralna paleta boja spajaju s elegancijom i glamurom te stvaraju neke, sasvim nove i drugačije odjevne komade za svečane i večernje prilike.
Zvijezda prve After Dark Cruise linije su haljine, omiljeni odabir mnogih žena kada je o posebnim prilikama riječ. Ipak, unutar nove Xenia Design linije, one prolaze kroz dramatičnu transformaciju i dobivaju izraženu snagu kada je riječ o vizualnom dojmu, ali i karakteru koji nose. Uz haljine koje dolaze u omiljenoj crnoj boji ili u manje očekivanim, ali jednako efektnim nijansama poput jarke narančaste boje i boje starog zlata, After Dark Cruise donosi i suvremenu interpretaciju modnih klasika poput odijela. Nova XD linija dobila je i svoju prvu kampanju za koju fotografije potpisuje Marko Grubišić, make up Marko Tolić, dok su modeli bile Dorotea Valentić i Luna Valas (Talia Model). Kampanja je fotografirana na lokaciji novootvorenog dijela XD dizajn centra.
Istoimena kolekcija već se nalazi u svim XD dućanima u Hrvatskoj i svijetu.

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Avangardne modne priče XD Xenie Design i ove godine na ELLE Boutiqueu!

Kako su izgledali njihovi poslovni procesi za vrijeme zdravstvene krize, što je sljedeće i što nam pripremaju za ELLE Boutique pročitajte u blic intervjuu

Kako Ksenija Vrbanić ostaje u korak s vremenom?

‘’Gotovo da nemamo četiri godišnja doba, već samo dva.’’

▲ Povratak na vrh