Nova zimska kolekcija domaćeg brenda nakita

Little Wonder
05.01.2015.

Little Wonder predstavlja „Hidden Lines“

Nova kolekcija „Hidden lines“ dizajnerice Selme Štrkljević Mravak sastoji se od ogrlica, naušnica i narukvica od najfinije brušene ovčje nape, mesinga, poludragog kamenja i pozlaćenog srebra.

Kolekcijom dominiraju četiri boje modra, siva, bež i ciklama. Novitet kolekcije su pomične ogrlice i narukvice bez kopčanja te statement naušnice koje se mogu nositi u paru ili zasebno. Ogrlice otvorenog tipa mogu se modelirati na više načina te se po potrebi mogu nositi i kao narukvice.

Dizajnerica i ovog puta ostaje vjerna koži koju kombinira uz ručno rezani i galvanizirani mesing. U kolekciji su korišteni gorski kristal, rozenkvarc, mjesečev kamen, mahovinasti ahat i malahit.

 

Little Wonder

 

Inspiracija kolekcije „Hidden Lines“ su sazviježđa, točnije skrivene linije koje spajaju zvijezde i tako tvore zanimljive geometrijske oblike koje je dizajnerica utjelovila pomoću mesinga i poludragog kamenja. Tako u pojedinim ogrlicama i naušnicama vidimo dijelove nekih od najpoznatijih sazviježda.

Kampanja je nastala u produkciji Kino Kluba Split, fotografije potpisuje Alma Štrkljević pred čiji je objektiv stala poznata hrvatska manekenka Anita Lijić iz agencije Talia dok je za make-up zaslužna Katja Filipović.

Foto: Alma Štrkljević

Pročitajte i...

ogrlice

Kako nositi nanizane ogrlice po uzoru na fashionistice?

EmRata, Dua Lipa, Bella i Riri obožavaju kombiniranje različitih oglica, a jasno je i zašto: izgleda vrlo cool!

Legendarna dizajnerica nakita Elsa Peretti preminula u 80. godini

Dizajnerica, filantropkinja i bivši model autorica je nekih kultnih komada nakita

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

▲ Povratak na vrh