Nove Gucci naočale su san snova

30.10.2019.

Sjajni modeli talijanske modne kuće

Ljubitelji osebujne i eklektične estetike maksimalizma, koju talijanska modna kuća Gucci njeguje već nekoliko posljednjih godina, svaku modnu kampanju dočekuju pomalo ekstatično, radilo se o velikim sezonskim kampanjama ili pak o predstavljanju novog modnog dodatka.

 

 

 

Gucci je tako izbacio novu kampanju za svoju novu kolekciju u sklopu linije Gucci Eyewear predstavivši samo nekoliko novih modela naočala, dva ženska i dva muška para. No, novi modni dodaci s dizajnerskim potpisom kreativnog direktora Alessandra Michelea izgledaju naprosto sjajno pa je to bilo sasvim dovoljno da modna kuća iznova potakne zanimanje svojih mnogobrojnih obožavatelja.

 

 

Naime, kampanja za kolekciju naočala namijenjenu sezoni jesen/zima 2019. predstavlja četiri upečatljiva, ali istovremeno i vrlo elegantna okvira sunčanih i dioptrijskih naočala koji će zasigurno podignuti baš svaki styling.

 

 

Kampanju potpisuje filmaš i fotograf Harmony Korine koji je zaslužan i za magičnu Gucci Pre-Fall 2019 kampanju snimljenu u Pompejima, a kao zaštitna lica pojavljuju se kineska glumica Ni Ni koja krasi nekoliko posljednjih kampanja za Gucci Eyewear, te Kai, glumac, plesač, glazbenik i član popularnog boy banda EXO iz Južne Koreje.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Gucci

Pročitajte i...

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

BALMAIN X AKONI kolekcija sunčanih naočala stigla u Ghetaldus!

GHETALDUS – prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ilustracija za Gucci Beauty kampanju

Gucci ilustracije spajaju humor i make-up u karanteni

Neobična kampanja za proljeće 2020.

▲ Povratak na vrh