Nove Miu Miu torbice sigurno će biti hit ovog proljeća

28.01.2020.

Nova kolekcija talijanske modne kuće

Renomirana talijanska modna kuća Miu Miu izbacila je novu kampanju naziva “Casa Corberó” kojom predstavlja novu kolekciju namijenjenu sezoni proljeće/ljeto 2020.

Inspiracija za kampanju dolazi od čudnovate Case Corberó u predgrađu Barcelone koja je djelo katalonskog kipara Xaviera Corbera, a čija razigrana forma i dalje nosi određenu strogoću, disciplinu i svrhu. Upravo takav dojam željela je svojom kolekcijom prenijeti i  Miuccia Prada koja je u fokus Miu Miu kolekcije za toplu sezonu stavila različite modele torbica za koje vjerujemo da bi mogle biti hit u predstojećoj sezoni. Naravno, u Miu Miu kolekciji pronaći ćete i niz fantastičnih odjevnih komada i genijalnih modnih dodataka poput cipela različitih modela i nakita od kojih nam se posebno dopadaju isprepletene biserne ogrlice i decentno remenje s kopčama u obliku mašni.

 

Kampanja se sastoji od diptiha i zrači posebnom arty vibrom, a za vizuale su zaslužni Liz Collins, Lynette Garland te dvojac Call This Number (Steve Mackey i Douglas Hart). Kreativnu direkciju i stylinge potpisuje uvijek sjajna Katie Grand, a u ulogama modela našle su se  Bella Hadid, Tomiwa Mareyann, Lila Moss, Jordan Leftwich, Patrycja Piekarska i Tang He. Kampanju prati i šarmantni fashion film koji priča priču o ženskoj umjetničkoj koloniji u Casi Corberó.

 

 

 

Piše: T.L.

Fotografije: Miu Miu

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh