Novi početak

16.05.2014.

Lokomotiva i LukA couture ujedinili svoje modne vizije u istom prostoru

Sinoć je u Zagrebu u Bulićevoj 4 otvoreno SKLADIŠTE modnih dizajnera Luke Grubišića i Lane Puljić, koji unutar jednog prostora, svatko sa svojom kolekcijom na svoj jedinstven način koegzistira. Od sada Lokomotiva i LukA couture stanuju na istoj adresi.

Tako će ovo skladište zasigurno postati omiljena destinacija svih ljubitelja individualnog stila. Ovom modnom druženju prisustvovali su prijatelji Lokomotiva Skladišta – Vanesa Radman, Barbara Nola, Lana Barić (koje su bile odjevene u kreacije Lokomotiva), Jelena Rozga, Ecija Ojdanić, Petra Friganović, Petra Kurtela, Nenad Korkut, Viktor Drago, Saša Joka i brojni drugi.

 

Lana Puljić

 

O ‘Skladištu’

Lokomotiva vuče i gura punom parom naprijed otvarajući vrata svog Skladišta u kojem će svi zaljubljenici u modu moći pronaći nešto za sebe. Brand koji njeguje profinjenu ženstvenost sa dozom drskosti namijenjen je svim onima koji vole elegantno, posebno i lijepo odijevanje. Uz aktualnu SS14 kolekciju predstavljenu na posljednjem Schwarzkopf Cro A Porter-u, ovdje će se moći pronaći i drugi komadi, majice i modni dodaci iz Lokomotivine kreativne radionice.

U Skladištu se uz brand Lokomotiva smjestio već dobro poznati LukA couture, a oba branda nude mogućnost izrade komada po mjeri uz individualan pristup svakoj klijentici. Upravo je to omogućeno u ovom novootvorenom prostoru, u kojem se kroz ugodno i neposredno druženje rađaju nove ideje i ostvaruju želje svake klijentice.

Fotografije: John Pavlish

Pročitajte i...

Vrlo osobna priča iza nove Lokomotivine kampanje

Predivan susret realnosti sadašnjice, nostalgije, umjetničke vizije i mode u kampanji za novu kolekciju Lokomotiva by Lana Puljić

Zaiskrite sa stilom u cool komadima Algebra Apparel powered by Saša Joka

Sve ljubitelje college stila očekuje prava poslastica na ELLE Boutiqueu ove subote!

Hommage Lokomotiva ženi

Puno puta dizajnerici Lani Puljić, autorici kolekcije, postavljeno je upravo pitanje: "Kakva je idealna Lokomotiva žena, kakve žene nose vaš brand?” Nebrojeno je puta Lana odgovorila imajući na umu upravo svoje klijentice, od kojih su neke i zvijezde ove kampanje.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

▲ Povratak na vrh