Oda New Yorku i njegovim sanjarima: nova Coach kampanja

29.07.2019.

Sjajni vizuali poznatog brenda

Popularni modni brend Coach izbacio je svoju novu kampanju za kolekciju namijenjenu predstojećoj hladnoj sezoni, a na centralnu poziciju svojih vizuala postavio je “Sanjare 21. stoljeća”, kreativce koji svojim djelovanjem i otvorenim umovima mijenjaju svijet.

Kao pravi, punokrvni njujorški brend, Coach je kampanjom odlučio odati počast ne samo kreativnim dušama grada već i Velikoj Jabuci, pa su novi vizuali modnog brenda snimljeni na različitim lokacijama grada, od mosta u Brooklynu, Upper East Sidea pa sve do Central Parka. Fotografije je svojim objektivom snimio fantastični fotograf Juergen Teller, dok su se kao glavna lica kampanje našli Michael B. Jordan, Yara Shahidi, Jemima Kirke, Liu Wen, Lolo Zouaï, Kiko Mizuhara i Miles Heizer koje je, ovom prilikom, Coach prozvao “Sanjarima 21. stoljeća”. Naravno, osim sjajne ideje koja povezuje modele kampanje i izvrsnih razglednica iz New Yorka, ne treba zanemariti niti nove modele Coach torbi koje je brend namijenio predstojećoj jeseni i zimi. One ovoga puta dolaze u čitavoj paleti različitih modela, kombinacija boja i uzoraka te različitih stilova, savršene da nadopune svaku odjevnu kombinaciju i budu savršen suputnik svakom modernom sanjaru. Pun pogodak!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Coach

Pročitajte i...

Studio 54

Studio 54: disco raj koji je obilježio njujoršku party scenu

Kad već ne možemo otputovati u New York na izložbu o kultnom Studiju 54, donosimo vam priču o najpoznatijem klubu svih vremena

Umjetnost i moda u novom Loewe butiku u New Yorku

Butik koji pomalo podsjeća na galeriju

Moschino doveo visoku modu u njujorški metro!

Mnoge su fashionistice samo zbog Moschina prvi puta kročile nogom u dobri stari vagon metroa

▲ Povratak na vrh