Odvažan muškarac

24.09.2014.

Aleksandar Žarevac uskoro će predstaviti svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2015., i to po prvi put na pisti Schwarzkopf Cro A Porter-a

U međuvremenu, Žarevac je snimio kampanju za aktualnu jesensko/zimsku kolekciju koja se trenutno nalazi u prodaji.

Žarevac se prošle sezone odlučio napraviti pomak od svojih ženstvenih silueta i kreacija te u potpunosti posvetiti izradi muške kolekcije namijenjene urbanom, neopterećenom, odvažnom, snažnom i modernom muškarcu koji voli kvalitetan dizajn i udobnost.

 

Aleksandar Žarevac

 

Pojednostavljen dizajn i nosivost okosnica su njegove kolekcije, no detalji poput cifova, dugih kragni i ovratnika, te umetanje različitih materijala u jakne, košulje, kapute i sakoe daju veliku dozu dizajnerskog statementa koji m se ističe muškost i ostavlja moćan dojam.

 

Aleksandar Žarevac

O kolekciji

Tvrde oštre linije kaputa i sakoa suprotstavljaju se mekim linijama kroz bogato ručno rađena pletiva. Harmoničan kolorit prikladan za sezone jesen/zima u kombinaciji s military uzorkom dodatno naglašavaju cjelokupni utilitarni osjećaj kolekcije.

Upravo su taj utilitarni osjećaj i harmoničan kolorit bila glavna inspiracija u snimanju kampanje. Kao savršena kulisa za snimanje poslužio je prostor AKC Medika koji je svojim posebnim izgledom i uređenjem pridonio stvaranju specifične atmosfere, netipične za hrvatske uvjete.

 

Aleksandar Žarevac

 

U suradnji s…

Kako bi sve proteklo savršeno, Žarevac je opet udružio snage sa jednim od najboljih mladih fotografa, Jakovom Baričićem koji je kroz svoj objektiv zabilježio ovu zanimljivu modnu priču, a u ulozi glavnih aktera našla su se dva mlada lica ( Bruno Čular i Luka Šalvari ) koji su se svojim atraktivnim izgledom savršeno uklopili i zaokružili cijelu priču.

Za vrhunski izgled modela u kampanji još jednom se pobrinula Andrea Leko, koja je bila zadužena za make up.

Fotografije: Jakov Baričić

Pročitajte i...

Dizajnerica Ivana Janjić predstavlja novu kampanju

Nakon nastupa na proteklom Bipa Fashion.hr-u, gdje je pozvana kao pobjednica Portanova Fashion Incubatora, Ivana Janjić objavljuje kampanju za svoju drugu kolekciju naslovljenu DIFERIT

Vjenčanice na novi i zanimljiv način

Nova kolekcija vjenčanica s domaćim potpisom

Poznato lice u modnoj kampanji domaćeg brenda

Diana Viljevac u svojoj novoj kampanji angažirala je Arianu Kopljar, kći poznatog TV voditelja Saše Kopljara i model u usponu

'Making of' novog Elleovog modnog editorijala

Atmosfera sa snimanja za lipanjsko izdanje magazina Elle

Jakov Baričić snimio naslovnicu za Vogue

Jakov Baričić snimio naslovnicu za Vogue

Ukrajinsko izdanje modnog magazina krasi i editorijal s potpisom mladog hrvatskog kreativca

▲ Povratak na vrh