Olivia Palermo najavila vlastitu modnu liniju!

15.11.2019.

Napokon ćemo se moći obući u njen dizajn!

Čini se da su uslišane želje svih onih koji godinama prate stil Olivie Palermo, te su oduvijek sanjali kako bi bilo kada bi se mogli obući kao ona!

Naime, iako je kroz sezone surađivala s raznim brendovima na mini kolekcijama, naprimjer sa Karl Lagerfeldom ili Westward Leaning, sada je najavila osnivanje istoimenoga modnog brenda!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

 

Prvu je kolekciju najavila za Proljeće 2020, uz obećanje da će na svome Instagram profilu i web stranici OliviaPalermo.com, polako otkrivati dio po dio te kolekcije. Iako dakle treba čekati do veljače kako bi uistinu nabavili kolekciju, za one nestrpljive već sada je kao teaser predstavila ilustracije 5 modela.

 

U pismu na vlastitoj web stranici, Olivia otkriva kako je oduvijek posjedovala specijalnu vezu sa modom, pa je dizajniranje kolekcije prirodan nastavak. Olivia je poznata po svom besprijekornom, „Upper East Side“ polished stilu, pa su i predstavljeni modeli na tome tragu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on


Olivia posebno ističe koliko je njoj i njenome timu važna kvaliteta dizajna, materijala te krojeva te je obećala da je specijalnu pažnju posvetila upravo tome u svojim modelima. Kolekcija će se sastojati od 50 modela, a njena je želja bila kreirati bezvremenske, ali ujedno eklektične modele.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on


Od onoga što smo zasada vidjeli kroz ilustracije, čini se da bi Olivia mogla  biti uspješna i kao dizajnerica, a ne samo jedna on najslikanijih streetstyle zvijezda. Kožni trench, karirano odijelo sa ukrasnim gumbima ili dvodjelna printana haljina već su na našoj wishlisti!

Sad jedino treba dočekati veljaču i vidjeti kako će izgledati kada dođu u trgovine!

 

Piše: J.R.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Olivia Palermo sjajno stilizira „pandemijske“ outfite

Nekadašnja street style kraljica dugo je bila u sjeni raznoraznih modnih influencerica s društvenih mreža, no ovih je dana ponovno dokazala da itekako zaslužuje tu titulu. Maske su pale. Ili bolje rečeno, maske su podignute!

Olivia Palermo i njezina stylish zaštita od virusa

3 fantastična looka popularne fashionistice

Izašla je prva kolekcija Olivie Palermo i izgleda sjajno!

Kolekcija je ispunila sva naša očekivanja

Šetnja Parizom: Olivia Palermo u savršenoj jesenskoj jakni

Trendseterica u vjetrovki Karl Lagerfeld

▲ Povratak na vrh