Omiljeni odjevni komadi Antonije Matković Šerić

Antonia Matković Šerić
02.02.2016.

"Bird of paradise" naziv je nove ručno oslikane kolekcije Klare Ivanović čiju je viziju ljepote upotpunila predivna mlada pjevačica grupe Pavel

Nova kolekcija brenda Carol ispunjena je koloritnim motivima koji su ručno oslikani na tkaninu i koji upravo zbog toga ovoj kolekciji daju posebnu dozu šarma i originalnosti. Inspiraciju za kolekciju ova uspješna dizajnerica pronašla je u magnolijama i rajskim pticama za koje kaže da “svojom gracioznošću i ljepotom ostavljaju čovjeka bez daha”.

 

Antonia Matković Šerić Antonia Matković Šerić

 

Baš kao što će sve zaljubljenike u modu i ova kolekcija ostaviti bez daha dajući im uvid u jedan inovativniji pristup modi i modnim trendovima.

A upravo je mlada pjevačica grupe Pavel Antonia Matković Šerić idealan primjer “Carol” žene, te je svojom profinjenom ljepotom i modno radoznalim duhom savršeno utjelovila estetsku viziju Klare Ivanović. Fotografije sa snimanja potpisuje John Pavlish.

Izvor: press

Pročitajte i...

Intervju: Antonia Matković Šerić

“Daj mi ruku, proći ćemo skupa ovu tugu... sunce još je veliko na jugu.” Novi Pavelov hit “bijela jedra” i nježni Antonijin vokal točno su ono što nam je trebalo nakon proljeća iz filma katastrofe. Razgovarale smo o glazbi kao psihoterapiji, suživotu s glazbenikom, kćeri luni, novom albumu i ostalim životnim radostima

pavel

Provedite Valentinovo uz Pavel

Tko može Dan zaljubljenih obilježiti romantičnije od onih koji slove za najzaljubljeniji par na domaćoj glazbenoj sceni?!

Pavel

Sanjiva glazba

Pavel će 31. listopada održati koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture

pavel

Veliki koncert grupe Pavel

Znamo gdje ćete biti ove godine za Noć vještica

'Cutout' kreacije australskog dizajnera našle su se u ljetnoj garderobi brojnih fashionistica

Elsa Hosk, Zendaya i Rita Ora nose seksi eleganciju Christophera Esbera

Kako nositi potpetice bez brige o povredama?

Jednostavna pravila za one koji ne mogu zamisliti svoj život u ravnim cipelama

▲ Povratak na vrh