Ona je jedna od najuspješnijih blogerica

28.01.2016.

Chiara Ferragni možda je počela kao tek jedna od stotina modnih blogerica s velikim snovima i afinitetom prema lijepoj odjeći, ali danas je brend za sebe...

Vogue naslovnica, uspješna linija cipela, jedan od najpopularnijih modnih blogova, Forbes lista „30 mlađih od 30“ i stilski priručnik sa statusom bestsellera samo su dio njenog impresivnog rezimea.

Sada je toj listi dodala još jedan uspjeh – reklamnu kampanju za Pantene kojom se pohvalila putem svog Instagram profila. Odlična promocija uzme li se u obzir kako Chiaru samo na toj društvenoj mreži prati više od pet milijuna obožavatelja.

„Presretna sam što sam novo lice Pantene šampona,“ napisala je uz fotografiju. Njeno oduševljenje ne čudi budući da se time svrstala uz bok Gisele Bündchen, Queen Latifah i Selene Gomez koje su prije nje također odradile superuspješnje kampanje za ovaj brend. Nakon ovoga možemo se samo zapitati Chiara, što je slijedeće?

Piše: Maja Karnik
Fotografije: press Pantene

Pročitajte i...

Magično mjesto na koje želimo otputovati: Il Giardino dei Tarocchi

Chiara Ferragni posjetila je park skulptura umjetnice Niki de Saint Phalle koji nam je visoko na listi želja za buduća putovanja

Lijepe sestre Ferragni

Svi znamo talijansku poduzetnicu, modnu blogericu, influencericu i dizajnericu Chiaru Ferragni, a sad je vrijeme da upoznamo i ostatak njezine obitelji….

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

Kako nositi karirano: pokazuje Chiara Ferragni u haljini Dior

Blogerica je u Veneciji predstavila film o samoj sebi

▲ Povratak na vrh