Osvojila nas je nova kampanja za Louis Vuitton

22.01.2020.

Divne fotografije Viviane Sassen slave mušku osjećajnost

Virgil Abloh zamislio je i prošli tjedan u Parizu predstavio sjajnu mušku kolekciju za Louis Vuitton za sezonu proljeće/ljeto, a ništa manje fantastična nije ni kampanja s potpisom fotografkinje Viviane Sassen. Fotografije su snimljene u marokanskim turističkim središtima Tangier i Chefchaouen, a zvijezde kampanje su lokalno skautani modeli. Naslovljena “Footprint”, kampanja je zamišljena tako da naglasi ideju globalne zajednice, harmonične različitosti te da ilustrira i proslavi mušku osjećajnost, a mi moramo priznati da nas je aspolutno osvojila. Ovu divnu kampanju u cijelosti možete pogledati u nastavku.

Piše: L.H.

Fotografije: Louis Vuitton

Pročitajte i...

Muškarci i moda: Ante Vrban

Poznati zagrebački arhitekt uvijek je besprijekorno odjeven, čak i kad se sprema na gradilište. Bijela košulja njegov je omiljeni odjevni predmet, a dotjerani izgled pitanje životnog stava. Naime, Ante smatra da je stil itekako važna stavka jer puno toga otkriva o nečijem karakteru.

Moda i muškarci: Duje Kaliterna

Savršeno skrojena odijela, savršeno ulašteni automobili -  to je bio „way of life“ američkog glumca Caryja Granta, jednog od najšarmantnijih stanovnika Hollywooda pedesetih. Kad nam je poznati zagrebački arhitekt i dizajner interijera Duje Kaliterna tijekom našeg čavrljanja o modi (da, imamo novu rubriku u kojoj ugošćujemo frajere koji imaju stila ) spomenuo Granta kao primjer muškarca  čiji stil cijeni, nismo se iznenadili. Kad je odijevanje u pitanju, markantni Splićanin je - baš kao i Grant - „stara škola“ muškaraca, koji vole klasičnu modu i bezvremenske komade.

Louis Vuitton anakronistička kampanja

Anakronizam kao tema kampanje za Louis Vuitton torbice

Zanimljivi kolaži poznate modne kuće

Želite novi nakit Virgila Abloha? Morat ćete prvo proći ovaj test

Abloh će osobno odlučiti jeste li ga zaslužili

Louis Vuitton u subotu otvara svoj prvi restoran

Kulinarska avantura legendarne francuske kuće

▲ Povratak na vrh