Otkrijte chic biserni nakit s hrvatskim potpisom

26.05.2018.

Hrvatski brend My Mon Mon pripremio je novu kolekciju nakita inspiriranu hrvatskim tradicionalnim nakitom

Rodinirani i pozlaćeni bakar, te ohridski biseri u tri boje (antracit, bijeli i ružičasti) materijali su koji čine ljetnu kolekciju nakita hrvatskog brenda My Mon Mon.

Kolekciju čine naušnice različitih debljina i veličina ringova, narukvice, ogrlice i lančići koji se mogu personalizirati količnom i bojom dodataka poput bisera, koralja ili poludragog kamena. Osim toga, dizajnerski dvojac koji se krije iza brenda ovog je ljeta u ponudu odlučio uvrstiti i prošlogodišnje miljenice trendseterica – naušnice s pomponima.

Kolekcija donosi elegantne komade koji će se uklopiti u svaku kombinaciju tijekom ljetnih dana, a kako izgleda pogledajte u nastavku.

Pročitajte i...

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Otkrijte novu kolekciju brenda ten:ten koja unosi dašak neočekivanog u svakodnevne komade

Kako odjeća prikazuje ljubav prema umjetnosti, glazbi i filmu

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

▲ Povratak na vrh