Otkrijte novi Gucci laboratorij

23.04.2018.

Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele pokrenuo je ArtLab – novo postrojenje za inovaciju, razvoj i proizvodnju Gucci modnih dodataka

Od megapopularne torbe Dionysus do jednako poželjnih Horsebit mokasina ili natikača, Gucci modni dodaci iz repertoara Alessandra Michelea prodaju se nevjerojatno dobro. Čak toliko dobro da su modni dodaci u ukupnom prihodu talijanskog modnog diva lani sudjelovali sa 70% potvrđujući još jednom tezu kako velike modne kuće žive od torbica, cipela i sunčanih naočala.

Objavu dijeli Gucci (@gucci)

Zbog toga ne čudi da je Guccijev kreativni direktor pokrenuo ArtLab – novo postrojenje za inovaciju, razvoj i proizvodnju Gucci modnih dodataka. Inovacijski centar se nalazi u Casellini nedaleko od Firence i prvi je takav laboratorij u svijetu, a najavljeno je kako će u njemu raditi čak osam stotina zaposlenika. Revolucionaran prostor skriven iza maštovito oslikane fasade obuhvaća trideset i sedam tisuća kvadrata, a interijer je uređen najnovijim primjercima Gucci Décor linije.

Objavu dijeli Gucci (@gucci)

Postrojenje sadržava prostor za razvijanje prototipa i uzoraka, razvojne laboratorije, laboratorije za testiranje materijala i još puno, puno toga, a sve kao bi Gucci svojim kupcima u budućnosti ponudio još inovativnije, bolje i poželjnije modne dodatke.

Piše: Maja Karnik

Foto: @gucci

Pročitajte i...

Put u MODNI RAJ zbog kojeg sanjamo o COVID putovnici

U iščekivanju it accessoirea 2021. godine - COVID putovnice, želja za putovanjem jača je nego ikada prije. Možda još nije vrijeme za pakiranje, ali ništa vas ne sprečava da se već počnete pripremati za put iz snova. Bilo da nešto planirate ili samo sanjarite, inspirirajte se našim pregledom pet top izložbi u pet europskih destinacija. Tema? Moda, naravno!

Florence Welch

Florence Welch ima novu pjesmu i to za film 'Cruella'

Florenceinu pjesmu pjevušit ćemo i nakon što izađemo iz kina

nataša mihaljčišin

Modno oslobođenje tijela

Nova kolekcija 'Metamorfoze' Nataše Mihaljčišin slavi slobodu kretanja i čaroliju ručnog rada

Modno oslobođenje: Vrijeme je za raskošne volane

Ženstven i lepršav modni editorijal koji poziva u budućnost prepunu mogućnosti

Harry Styles u modu vraća jedan klasik

Harry opet pomiče granice muške mode i nosi klasik koji su obožavale holivudske i glazbene dive

▲ Povratak na vrh