Otkriveno što se krije u misterioznim Prada x Adidas vrećicama

25.11.2019.

Prvi modeli kolaboracije uskoro u trgovinama!

Prvi komadi iz kolaboracije Prada x Adidas, koju smo, razumije se, jedva dočekali, prije nekoliko su sati ugledali svjetlo dana. Fanovi koji su pratili hashtag #pradaforadidas tako su među prvima saznali što su nam zajedničkim snagama pripremile ove dvije velike modne kuće.

Što se tiče prvih objavljenih modela, riječ je o reinterpretacijama ikoničkih predmeta iz dugačke povijesti Prade i Adidasa. Tako će od 4. prosinca, online i u nekoliko probranih trgovina, kupcima biti dostupna Pradina verzija svima dobro poznatog Superstar modela tenisica u limitiranoj seriji od samo 700 parova, kao i atraktivni hibrid između Adidasovih sportskih torbi i Pradinog legendarnog modela torbe za kuglanje, koji će, pretpostavljamo, nositi sve, samo ne kuglarsku opremu.

 

Zasad službenim vizualima dominira bijela boja, a preostaje vidjeti hoće li se ostali predmeti iz kolekcije podrediti bijelim nijansama. S obzirom da će, po svemu sudeći, bijeli tonovi ovog proljeća biti apsolutni hit, vrlo je moguće da je i ova suradnja razvijana u tom smjeru. Uskoro očekujemo još novosti, pa nas svakako nastavite pratiti.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instragam

Pročitajte i...

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

Sva lica modne kuće Prada za toplu sezonu

Kako talijanska kuća vidi modno proljeće?

▲ Povratak na vrh