Otkriveno što se krije u misterioznim Prada x Adidas vrećicama

25.11.2019.

Prvi modeli kolaboracije uskoro u trgovinama!

Prvi komadi iz kolaboracije Prada x Adidas, koju smo, razumije se, jedva dočekali, prije nekoliko su sati ugledali svjetlo dana. Fanovi koji su pratili hashtag #pradaforadidas tako su među prvima saznali što su nam zajedničkim snagama pripremile ove dvije velike modne kuće.

Što se tiče prvih objavljenih modela, riječ je o reinterpretacijama ikoničkih predmeta iz dugačke povijesti Prade i Adidasa. Tako će od 4. prosinca, online i u nekoliko probranih trgovina, kupcima biti dostupna Pradina verzija svima dobro poznatog Superstar modela tenisica u limitiranoj seriji od samo 700 parova, kao i atraktivni hibrid između Adidasovih sportskih torbi i Pradinog legendarnog modela torbe za kuglanje, koji će, pretpostavljamo, nositi sve, samo ne kuglarsku opremu.

 

Zasad službenim vizualima dominira bijela boja, a preostaje vidjeti hoće li se ostali predmeti iz kolekcije podrediti bijelim nijansama. S obzirom da će, po svemu sudeći, bijeli tonovi ovog proljeća biti apsolutni hit, vrlo je moguće da je i ova suradnja razvijana u tom smjeru. Uskoro očekujemo još novosti, pa nas svakako nastavite pratiti.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instragam

Pročitajte i...

adidas stan smith forever

Legendarne tenisice Stan Smith u novom, održivom izdanju!

Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

adidas ZX 2K

Lijepe i udobne - adidas Originals lansirao model ZX 2K Pure

adidas Originals danas predstavlja najnoviju verziju legendarne franšize tenisica koja će sa sigurnošću oduševiti sve obožavatelje – ZX 2K Pure.

Prekidi koji se nagrađuju: Ove godine prekidamo s lošom energijom!

adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

▲ Povratak na vrh