Ova nas je kolekcija osvojila na prvi pogled – evo i zašto!

13.01.2017.

Stella McCartney oduvijek je znala što žene žele – udobnu i zabavnu odjeću koja ostavlja baš onaj savršeni dojam, a istu formulu slijedi i njena nova prefall kolekcija za sezonu 2017.

Raskošno pletivo, usko krojena odijela, zanimljive teksture i ležerne večernje kombinacije projiciraju optimizam, polet i tradicionalni britanski stil.

 

Predjesenska kolekcija 2017.

 

Kolekciju je predstavila u ugodnoj atmosferi njujorškog kluba The Cotton Club uz nastup Alicie Keys. Ponovno je predstavljeno nekoliko prekrasnih bundi raznih duljina, a iako su sve od umjetnog materijala, izgledaju vrlo autentično i dokazuju kako uz današnju tehnologiju ljepota i ljubav prema životinjama nisu u koliziji.

 

 

Ponuđeni kaputi također su odlična studija pomaknute klasike, a za oko zapinju i zanimljivi modni dodaci poput redizajniranih modela torbi Falabella Box i Go.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Želite li saznati najčuvaniju tajnu u svijetu mode?

Imamo za vas pozivnice za najekskluzivniju shopping zajednicu

Ljetni must have: teniska suknjica

Epidemiološka situacija pokazala je da se treba kloniti teniskih turnira i ostalih velikih okupljanja, ali to ne znači da ovaj slatki modni komad ne možete iskoristiti za šetnju gradom…

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Obožavamo stil Kelly Wearstler

Eklektična estetika dizajnerice interijera

▲ Povratak na vrh