Ove sezone nosimo slamnate šešire

02.04.2018.

Zaštita od sunca u dosad najzanimljivijem izdanju

Šešir je oduvijek bio simbol elegancije, a slamnati šeširi postali su neophodni modni dodatak za svako ljeto, a ove sezone dolaze u posebno zanimljivim i kreativnim izdanjima.

Teško je ne primijetiti ženu koja nosi šešir, posebice ako su u pitanju šeširi koje smo viđali na modnim pistama za ovu sezonu. Slamnate šešire popularizirao je francuski dizajner Jacquemus koji iz sezone u sezonu pronalazi inovativna rješenja i na tržište plasira zanimljive predimenzionirane slamnate šešire s vezicama, kao i šešire širokog uvijenog oboda. Trendu se se priključili i drugi modni brendova kao što su Gucci, Missoni i Miu Miu, a posebno se ističe Delpozo sa svojim slamnatim šeširima u obliku mašne.

Mi vam u nastavku donosimo izbor 20 najboljih slamnatih šešira iz aktualne ponude luksuznih i high-street brendova.

Piše: A.S.
Foto: product shots / Elle.hr arhiva

Pročitajte i...

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema „kupi“. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

▲ Povratak na vrh