Ove vas stvari čine atraktivnijima

02.09.2016.

I da, znanstveno je dokazano!

Znanstveno je dokazano da neki komadi gardarobe ženu čine privlačnijom.

Cipele s visokom potpeticom

Prema studiji objavljenoj nedavno u magazinu  Archives of Sexual Behaviour, štikle definitivno ljepši spol čine privlačnijom. Studija je također pokazala da žene koje nose štikle imaju veće šanse da im neko priđe.

Crvena odjeća

Ovo nije novost, ali u slučaju da vam je potreban podsjetnik, u magazinu Personality and Social Psythology je objavljena studija koja dokazuje da crvena boja povećava privlačnost žene.

Crna haljina

OK, ova nije baš potkrijepljena znanošću, ali Elizabeth Hawes je izgovorila mudre riječi o tome što muškarce privlači: “Pet od pet muškaraca kaže da se dva puta okrene za djevojkom u crnoj haljni.”

Majice i haljine bez rukava

Ako ste mislili da su noge najprivlačnija stvar muškarcima, razmislite još jednom. Studija Sveučilišta New South Wales je pokazala da su muškarcima zapravo privlačnije ženske ruke.

Uske haljine

Pokažite svoje obline u uskoj haljini, jer prema istraživačima sa Novog Zelanda, dečki više vole figuru u obliku pješčanog sata, gdje je velika razlika u struku i kukovima. Ukoliko pak nemate takvu figuru, lako je stvoriti iluziju da imate, uz suknju/haljinu koja je uska u struku.

Fotografije: Profimedia
IZVOR: ELLE.RS

Pročitajte i...

“Obožavam pomagati mladim poduzetnicama”

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović kraj mentorstva u zanimljivom poslovnom projektu proslavila večerom s uglednim hrvatskim poslovnim ženama

“Odabir i nošenje nakita jako su intimna iskustva”

Upoznajte Jane D'Arensbourg, dizajnericu nakita s bazom u New Yorku

Listopadski Elle stigao je na kioske

Dok se prilagođavamo svakodnevici pod egidom “New Normal”, život ide dalje. A naš vodič za preživljavanje ne uključuje samo dezinfekcijska sredstva, toplomjere i antibakterijske sapune, nego i poziv da si na kraju dana ugodite malim stvarima koje vas čine sretnim. Poput novog broja Ellea!

Nadamo se da sjedite jer Raf Simons opet ima velike vijesti

Žene, naše vrijeme je konačno stiglo!

Završetak NYFW-a : Christian Siriano održao je reviju u svom vrtu, a trudna Coco Rocha ušla u bazen

Većina kolekcija na njujorškom Tjednu mode prikazana je digitalnim putem, no Siriano je svojim gostima pružio real - life fashion experience s dramatskim završetkom kad je sedam mjeseci trudna Coco zakoračila u vodu u 18 kilograma teškoj haljini

▲ Povratak na vrh