Paulina Jazvić i Maria store udružili snage

05.05.2016.

Zagrebački concept store u Masarykovoj ulici priključio se kao partner-lokacija Tjednu dizajna Zagreb (#tdzg), najvećem regionalnom događanju posvećenom dizajnu

Tjedan dizajna Zagreb promovira Zagreb kao epicentar kreativnih industrija još od 2014. godine, a novo izdanje, koje se odvija u Laubi od 3. – 8. svibnja, ove će godine posjetiti više od 20.000 posjetitelja.

U sklopu programa Tjedna dizajna Zagreb u petak, 6. svibnja održava se Noć dizajna u sklopu koje će posjetitelji moći obići čak 30 najrazličitijih partner-lokacija u samom centru grada, od umjetničkih galerija i trgovina dizajnerskim namještajem do kafića i concept storeova. Sve partner-lokacije bit će otvorene za posjetitelje od 18 – 23 h uz različite akcije priređene u skladu s njihovim djelatnostima.

 

Paulina Jazvić

Paulina Jazvić

 

Tim povodom Maria store udružila je snage s jednom od vodećih suvremenih umjetnica, akademskom slikaricom Paulinom Jazvić, koja je za izlog izradila specifičnu umjetničko-modnu instalaciju nazvanu ‘Perfect life: fashion victim’ izrađenu od više od 180 ženskih barbika lutki, koje svojim nagim plastičnim tijelima tjeraju promatrača na propitivanje odnosa mode i tijela, odnosno kolektivne ovisnosti o modi i načinu na koji želimo da nas drugi vide, uz neizbježno pitanje definicije suvremenog (modnog) identiteta – postajemo li svi na koncu identični klonovi?

Fotografije: press

Pročitajte i...

Bottega Veneta u Maria Storeu

Must have modeli od sad i u hrvatskim trgovinama

U Hrvatsku stigao dizajnerski brend koji obožavaju trendseterice diljem svijeta

Proljeće u dizajnerskom multibrend concept storeu Maria donosi još jedan luksuzni dragulj u njihovoj ponudi najprestižnijih svjetskih brendova – španjolski Loewe!

Concept store Maria proslavio šesti rođendan

Tradicionalni božićni domjenak poznatog butika proslavljen je u blagdanskom ambijentu s potpisom Saše Šekoranje

Ljetna avantura Linde Farrow i Maria concept storea

Zanimljiva suradnja domaćeg concept storea i kultnog brenda sunčanih naočala oduševit će sve ljubitelje mode i putovanja

Fantastični dizajn kuće Gucci u Maria storeu

Superpopularna kolekcija Alessandra Michelea za Gucci sada je i službeno postala dijelom naše svakodnevice

▲ Povratak na vrh