Pitanje svih pitanja- kako izgraditi kvalitetan stil neovisan o trendovima?

14.09.2020.

Stilska transformacija? Shopping sa stilistom? Reorganizacija ormara? Zvuči dobro? Nastavite čitati...

Prepuni ormar, a ništa za obući… Nekoliko uhodanih kombinacija koje su nam možda već i dosadile, i trokrilni ormar pun komada koje nismo sigurni kako iskombinirati. Zvuči poznato? Svi znamo da je užasna šteta da onaj super vintage baloner i one mrak crvene čizme na koje ste potrošile cijelu plaću samo stoje i čekaju bolje dane, vrijeme je da nešto konačno poduzmemo.

“Moda blijedi, ali stil je vječan” rekao je genijalni Yves Saint-Laurent, no ono što nam nije otkrio jest kako svoj stil zapravo izgraditi. Tu nam u pomoć mogu uskočiti profesionalci, a dobra je vijest da je na našem tržištu od nedavno dostupna i usluga stilske transformacije.

Ana Matutinović i Tanja Cerinski Štimac dugogodišnje su prijateljice koje su odlučile udružiti snage i spojiti svoja business i fashion znanja u novoj tvrtci Style&Wings. Ana je dosad karijeru gradila u modnom svijetu, radeći kao brand manager za brojne poznate brendove uključujući MaxMaru, Polo Ralph Lauren i Seventy, a Tanja je radila kao voditeljica prodaje u COTRUGLI Business School te pokrenula portal BusinessCool za poslovne stručne članke. Sigurne poslove odlučile su zamijeniti novom avanturom i prije nekoliko su mjeseci pokrenule Style&Wings, tvrtku koja nudi paletu usluga za osobne i poslovne klijente.

Svojim privatnim klijentima nude potpuno personaliziranu podršku i usluge organizacije ormara, kupovine sa stilistom, stilske transformacije, shoppinga za posebne prigode te zagrebačke shopping ture, a svi paketi uključuju inicijalne konzultacije i personalizirani lookbook. Poslovni subjekti pak mogu angažirati Style&Wings za usluge visual merchandisinga, buyinga, stiliziranja modnih kampanja ili pak potpunog razvoja modnog brenda na tržištu.

Rješenje za naš problem iz uvoda i odgovor na pitanje svih pitanja- Kako izgraditi kvalitetan stil neovisao o trendovima- krije se u cjelovitom paketu STYLE EVOLUTION, u sklopu kojeg profesionalci nakon reorganizacije ormara i stilskih savjeta klijenta vode u kupovinu gdje će se posvetiti traženju novih outfita i komada koji mogu nadopuniti već postojeće kombinacije.

Nekad je najpametnije prepustiti se profesionalcima, a djevojke iz Style&Wings imaju odgovore na sve vaše stilske nedoumice, samo ih morate pitati. Detalje potražite na službenim stranicama i Instagram profilu @style&wings.

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Style&Wings

Pročitajte i...

Listopadski Elle stigao je na kioske

Dok se prilagođavamo svakodnevici pod egidom “New Normal”, život ide dalje. A naš vodič za preživljavanje ne uključuje samo dezinfekcijska sredstva, toplomjere i antibakterijske sapune, nego i poziv da si na kraju dana ugodite malim stvarima koje vas čine sretnim. Poput novog broja Ellea!

Styling trik koji trendseterice obožavaju

Ne ulicama modnih metropola primijetili smo styling trik koji uvijek izgleda sjajno

Nadamo se da sjedite jer Raf Simons opet ima velike vijesti

Žene, naše vrijeme je konačno stiglo!

Završetak NYFW-a : Christian Siriano održao je reviju u svom vrtu, a trudna Coco Rocha ušla u bazen

Većina kolekcija na njujorškom Tjednu mode prikazana je digitalnim putem, no Siriano je svojim gostima pružio real - life fashion experience s dramatskim završetkom kad je sedam mjeseci trudna Coco zakoračila u vodu u 18 kilograma teškoj haljini

Stilska inspiracija: Imani Randolph

Djevojka s odličnim stilom i važnom porukom!

▲ Povratak na vrh