Kako smo se usred polja lavande iznova zaljubili u francuski chic?

26.06.2019.

Jacquemus u pitoresknom okruženju

Na kojim sve mjestima modni urednici i zvijezde nisu ove godine mogli vidjeti nove kolekcije poznatih dizajnera. Zajedno s njima, našli su se u Marakešu, Šangaju, u najljepšem pariškom vrtu i mnogim drugim fantastičnim lokacijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

 

No, sinoć je Jacquemus nadmašio sve kada se radi o fotogeničnosti lokacije za Instagram objave. Simon Porte Jacquemus je održao modnu reviju usred polja lavande na jugu Francuske. Tako je dizajner odlučio proslaviti desetljeće brenda i oduševio sve prisutne.

 

 

Kolekcija nazvana “Coup de soleil”, što na francuskom znači Sunčanica, doista udara, ali ne u glavu, već izravno u srce. Brend dokazuje da njegova snaga ne leži samo u mikrotorbicama i velikim slamnatim šeširima, već i u odijelima s bermudama ili širokim hlačama te ružičastim jaknama koje se bojama natječu s improviziranom modnom pistom. Prozirni gornji djelovi i slojevite suknje izgledale su tako organski i opušteno da smo se ponovno zaljubili u Jacquemus.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAURA (@lau.delaa) on

 

Gosti su sunčanicu dobili figurativno, no mogli su i izravno – temperatura u poljima doseže do 40 stupnjeva! Simon Porte se pobrinuo za ljubitelje brenda i umjesto uobičajenog poziva svima je poslao bočicu kreme za sunčanje s faktorom SPF 50.

U galeriji pogledajte svu modnu čar ljubičastih polja:

 

 

Piše: Nina Belina
Fotografije: Profimedia/ Instagram

Pročitajte i...

Volite Jacquemusa? Ova knjiga mora vam biti na wishlisti

Svježa publikacija iz Jacquemusove kreativne radionice

  Sve Jacquemusove muze

Nakon Gigi i Belle Hadid te vlastite bake, slavni kreator inspiraciju je pronašao u španjolskoj glumici Ursuli Corbero koja je svjetsku slavu stekla glumeći Tokyo u seriji La Casa De Papel

Najveća zvijezda Jacquemusovog Instagrama je... njegova baka!

Baka Liline dostojna je zamjena za Bellu i Emily

▲ Povratak na vrh