Pop princeza Billie Eilish u supercool modnoj kampanji

18.07.2019.

Novi uspjeh za Billie

Apsolutna “it” cura nove generacije, Billie Eilish, ovoga ljeta žari i pali! Nakon suradnje na hitu Bad Guy (Remix) s Justinom Bieberom, čiji je ogroman fan, sedamnaestogodišnja frajerica svih frajerica bit će zaštitno lice kampanje za nadolazeću kolekciju jesen/zima marke MCM!

 

 

Prva kampanja novog kreativnog direktora MCM-a, Dirka Schönbergera, naznačuje novi smjer za brend: “Za mene je ona uzor mlađim generacijama, iako bi ona vjerojatno mrzila tu riječ. Bio sam na njezinim koncertima, na kojima fanovima govori da budu što jesu bez ustručavanja.”

 

 

Kampanju je fotografirala Lea Colombo te je Eilish ostala vjerna svom signature stilu – slojevima široke odjeće, sportskoj, androginoj estetici za koju je svojedobno rekla da ju štiti od seksualizacije. “Volim uzdizati ono što ljudima stvara nelagodu,” kaže Eilish u promo klipu.

 

 

Čini se da te riječi odražavaju njezin stav prema svemu čime se bavi, što je čini savršenim licem MCM-ove kampanje te idealnim glasom drske generacije Z koja upravo odrasta!

Piše: A.F.
Fotografije: MCM

Pročitajte i...

Samantha Burkhart: od slikarice do stilističke zvijezde

Upoznajte ženu s kojom je Billie Eilish savršeno modno kliknula... iako ju je jednom pokušala "uvući" u haljinu

Zaustavite sve što radite i pogledajte ovaj anti-body shaming video Billie Eilish

Biste li željeli da sam manja? Slabija? Mekša? Viša?

Billie Eilish na društvenim mrežama održala lekciju „privilegiranim bijelcima“

„Molim vas, ne mogu disati“. Rečenica koju posljednjim snagama izgovora George Floyd dok mu policajčevo koljeno pritišće vrat, prizor je koji je zgrozio svijet. Afroamerička zajednica već desetljećima ne može disati od policijske brutalnosti, a Floydovo ubojstvo dignulo je cijeli SAD na noge. Milijuni ljudi izašli su na ulice, a protestante su podržale i zvijezde poput Beyonce i Billie Eilish

▲ Povratak na vrh