Poznati brend predstavio majice s kadrovima iz filmova Davida Lyncha

05.09.2019.

Za istinske ljubitelje filma

Prošlog mjeseca Kanye West je viđen u Calabasasu kako nosi majicu s dugim rukavima koja prikazuje lik Laure Dern iz neo-noir filma Davida Lyncha iz 1986. godine, Blue Velvet.

 

 

Ispada da je modni predmet dio FW19 kolekcije Rafa Simonsa. Obožavatelji filmova Davida Lyncha se imaju razloga veseliti ovoj vijesti. Naime, dizajner Raf Simons objavio je majice i džempere posvećene filmovima kultnog redatelja. Najčešće se na majicama prikazuju fotografije iz treće sezone serije Twin Peaks i detektivskog filma iz 1986. godine Blue Velvet. Unatoč činjenici da su kadrovi ušli u mušku kolekciju, i djevojke ih mogu sigurno nositi.

 

 

Capsule kolekcija je već dostupna na službenim web stranicama marke i u buticima Raf Simons. Cijena svake majice iznosi 510 dolara. Podsjećamo, ako još niste upoznati s njegovim radom ili biste htjeli uživati u kultnim nadrealnim pričama, ovog tjedna možete posjetiti Kino Tuškanac gdje se održava tjedan filmova David Lyncha.

Piše: N.B.
Fotografije: Raf Simons/Profimedia

Pročitajte i...

Filmski afterlife Bergmanove «Persone»: 5 kultnih filmova inspiriranih kultnim filmom

Danas na online repertoaru kina Tuškanac obavezno (ponovno) pogledajte skandinavski sanjivi klasik, a da okus dulje traje, zaredajte s filmovima koji su vrijedno učili od Bergmana…

Raf Simons ponovno surađuje s indie miljenicima

Sprema se suradnja koja će razveseliti fanove dizajnera podjednako kao i fanove dream pop senzacije

Calvin Klein mijenja ime brenda?

Velike promjene povodom odlaska Rafa Simonsa

▲ Povratak na vrh