Poznato lice u modnoj kampanji domaćeg brenda

16.02.2017.

Diana Viljevac u svojoj novoj kampanji angažirala je Arianu Kopljar, kći poznatog TV voditelja Saše Kopljara i model u usponu

Novom ready to wear kolekcijom dizajnerica reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi što širem broju žena. To je izrazito nosiva i jednostavna kolekcija kojom dizajnerica ne odstupa od prepoznatljivog potpisa kojeg karakterizira ženstvenost i romantičnost.

 

 

 

Ovom kolekcijom prevladavaju  oversized off shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom. Model traperica visokog struka zasigurno će osvojiti sve žene jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk.

Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno i svježe. Kolekcija je zamišljena kao nešto pročišćeno, elegantno i nosivo u svim prilikama. U samoj kampanji je naglašena spontanosti i ležernost, jer upravo je to osnovna misao vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije.

 

 

Svi koji  žele izgledati moderno i elegantno  u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Ono što odskače je neopren od kojeg su napravljene jakne za proljeće, koje su predimenzionirane i voluminozne te čine čvrstu formu.  Mnoge žene će s oduševljenjem dočekati ovu podliniju koja je i cjenovno veoma pristupačna.

 

 

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11 te od sljedećeg tjedna na web shopu: www.dianaviljevac.com

 

Foto: Jakov Baričić

Make up: Saša Joković

Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional

Model: A. Kopljar( Colors Model Management)

Pročitajte i...

Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Nova kolekcija Diane Viljevac unosi boje u sive dane

U jeku negativnih vijesti iz cijeloga svijeta stiže nam kolekcija Diane Viljevac koja će unijeti boje u sive trenutke i podsjetiti nas na bezbrižno vrijeme koje se čini tako davno, a zapravo nam je nadohvat ruke.

Sin Alaina Delona - zvijezda nove reklamne kampanje Mango Man

Šezdesetih godina prošlog stoljeća, koje zovu zlatnim dobom francuske kinematografije, Alain Delon žario je i palio ne samo velikim platnom već i ženskim srcima. Šezdeset godina kasnije to isto pokušava njegov nasljednik i imenjak…

Voluminozni i ženstveni komadi s kojima samopouzdano ulazimo u jesen!

Nikad odvažnija kolekcija dizajnerice Diane Viljevac

Domaći mladi modni dvojac pokorava piste

Kakav stil njeguje Les Emaux?

▲ Povratak na vrh