Prada i adidas uskoro predstavljaju prvu suradnju!

07.11.2019.

Dodajemo ju na svoj popis poklona

Glasine da Prada i adidas pripremaju zajedničku kolekciju pojavile su se prije mjesec dana, no danas su i službeno potvrdili – bit će suradnje! To su izvijestili brendovi na svojim Instagram računima. Navodno će se u liniji naći nekoliko modela tenisica. Hoće li se odjeća nalaziti u kolekciji još uvijek se ne zna. No, itekako možemo reći kako se radi o jednoj od najvećih modnih suradnji ove godine, a i sljedeće.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prada (@prada) on

 

#Pradaforadidas naziv je službenog hashtaga i to je za sad jedina informacija koju ju su Prada i adidas objavili, no prije same objave na Instagram profilu rade objavljeni su videi o održivosti. To je tema koja je za Pradu ove godine od velike važnosti te stoga možemo zaključiti kako će i sam projekt s adidasom biti zeleni i s naglaskom na reciklaži. Prvi vizual je bijela Prada vrećica u kojoj su dvije adidas kutije za tenisice u plavoj i crnoj boji.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one Split

Nova trgovina odaje počast Splitu i njegovim velikanima

adidas stan smith forever

Legendarne tenisice Stan Smith u novom, održivom izdanju!

Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

adidas ZX 2K

Lijepe i udobne - adidas Originals lansirao model ZX 2K Pure

adidas Originals danas predstavlja najnoviju verziju legendarne franšize tenisica koja će sa sigurnošću oduševiti sve obožavatelje – ZX 2K Pure.

▲ Povratak na vrh