Predivna jesen Diane Von Furstenberg

NYFW: Diane von Furstenberg
14.02.2017.

[JESEN 2017.] Odlična i hrabra kolekcija s neosporivim komercijalnim potencijalom i mnoštvom odličnih modnih dodataka

Jonathan Saunders nastavlja nizati uspjehe na poziciji kreativnog direktora za Diane von Furstenberg. Ne samo da je rasprodao proljetnu kolekciju prikazanu u rujnu, promijenio logo kompanije i osmislio novi koncept butika i online strategiju, Saunders nevjerojatno dobro poznaje esenciju DVF žene pa je i nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2017. veličanstvena posveta njenoj energiji, zavodljivosti i optimizmu.

U Saundersovoj izvedbi, DVF uzorci izgledaju odvažnije, boje su intenzivnije, a odjeća je unatoč tome zrela i promišljena. Naznaka ekscentrične sofisticiranosti u kontrastu glamuroznih materijala i vune, kolaž silueta, tekstura i boja, i povremeni detalji od krzna, podsjećaju na sedamdesete i hedonizam koji je DVF oduvijek utjelovljivala svojim glamuroznim kreacijama.

 

 

Odlična i hrabra kolekcija s neosporivim komercijalnim potencijalom i mnoštvom odličnih modnih dodataka – potvrda kako je Diane von Furstenberg povukla odličan poslovni potez zaposlivši mladog Škota na čelu svog ateljea.

Maja Karnik
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Razdjeljak po sredini i još 5 beauty trendova koji su se mogli vidjeti na pistama pariškog tjedna mode

Kratki pregled trendova u makeupu i kosi koji će obilježiti sljedeću sezonu

Lana Puljić svojom Lokomotivom stigla do Milana i otkrila nam kako se snašla na svjetskoj pozornici

Zagrebački brend Lokomotiva predstavio je na ovogodišnjem Milano Fashion Week-u kolekciju za jesen/zimu 2021., u sklopu platforme Emerging Talents Milan. Revija je održana u samom centru Milana, u predivnom ambijentu barokne palače Palazzo Visconti, koja je poslužila kao savršena kulisa za samu prezentaciju, a mi smo tim povodom porazgovarali s dizajnericom Lanom Puljić

5 zapaženih trendova na tjednu mode u New Yorku

Ready-to-wear tjedan mode u New Yorku je u punom jeku, a mi smo već prepoznali par vodećih trendova za jesen i zimu

Glamur visoke mode Paris Fashion Weeka: kako je sve počelo

Dok iščekujemo početak jednog od najvećih modnih događanja godine, Haute Couture tjedna mode u Parizu, prisjećamo se njegovih početaka

▲ Povratak na vrh