Preslatka kampanja Albera Elbaza za veseli vikend

07.07.2019.

„Happy moments „ kolekcija za Tod's

Alber Elbaz je stvarno neprežaljen. Nakon njegova odlaska iz Lanvina, horde poklonika strpljivo čeka njegov sljedeći potez – hoće li možda osnovati vlastitu modnu kuću, ili ga možda neka druga modna kuća angažira kao glavnog  dizajnera?

Svaki puta kada se oslobodi mjesto u nekoj, mnogi se ponadaju da će ga upravo on popuniti. To se do sada nažalost još nije dogodilo, ali dok čekamo, evo utješnih vijesti!
Tvrtka Tods, najpoznatija po kvalitetnim kožnim modnim dodacima, ali i kolekciji odjeće, odnedavno svake sezone pozove drugoga modnog dizajnera, da dizajnira capsule kolekciju.

Nakon prošlogodišnje kolekcije Alessandra Dell’Acque, sada su, na opće oduševljenje, pozvali Albera.
Nakon višemjesečnog čekanja (suradnu su najavili još u travnju), napokon su objavljene prve fotografije proizvoda, te predstavljene na partiju u Parizu, u sklopu Couture weeka.

Alber je u svojem stilu interpretirao klasike kuće, poput čuvenih mokasina te torbi, ovoga puta u veselim bojama.
Moto kolekcije je „Happy moments“, a kolekcija, te popratna kampanja definitivno odlično dočaravaju taj lagani osjećaj dobroga raspoloženja.

Probajte odoljeti preslatkim životinjama prisutnima u kampanji-mačkica koja se igra mokasinama ili zeko koji viri iz torbe- Alber je stvarno doveo faktor slatkoće do maksimuma ovim fotografijama!

Iako nikada nismo vidjeli ovakvu slatku i pozitivnu kampanju, najvažniji su sami proizvodi za koje jedva čekamo da stignu u dućane. Predviđamo dominaciju Tods x Alber Elbaz modnih dodataka na fotkama naših omiljenih influencerica i po ulicama modnih prijestolnica!

 

Piše: J.R.
Fotografije: Tod’s

Pročitajte i...

Alber Elbaz lansira osobni brend

AZfashion će postati dio Richemona

Nakon četiri godine Alber Elbaz se vraća na modnu scenu!

Je li legendarni dizajner napokon spreman za veliki povratak?

Povratak Albera Elbaza na modnu scenu

Nakon pauze od nekoliko godina dizajner Alber Elbaz spreman je za povratak na modnu scenu!

Prodaje se Lanvin?

Ponovno loše vijesti iz Lanvina. Prodaja i dalje pada, te se čini se kako se kriza u renomiranoj modnoj kući produbljuje

Modni velikani bez angažmana - loš tajming ili trend u industriji luksuza?

Tisci se tako pridružio sve većoj grupi renomiranih dizajnera sa statusom nezaposlenih, od kojih neki već mjesecima čekaju na novi angažman

Što se to događa u Lanvinu?

Nažalost, malo toga dobrog. Tvrtka je objavila kako je po prvi put nakon mnogo godina ostvarila gubitak i to nešto više od 10 milijuna eura zbog čega će morati posegnuti za nepopularnim mjerama

▲ Povratak na vrh