Rihanna ima nekoliko sjajnih prijedloga što nositi ovih blagdana

22.12.2019.

Nova Fenty kolekcija

Popularna glazbenica i modna dizajnerica Rihanna jedna je od najvećih zvijezdi današnjice, ali i jedna od onih žena čije se odjevne kombinacije uvijek pokušavaju kopirati. Estetiku svog modnog brenda FENTY izgradila je upravo na svome stilu stoga ne čudi što je on doživio globalni uspjeh.

Rihanna je u prosincu izbacila kampanju za svoju novu blagdansku kolekciju Release 12-19 koja “prati život” dvije zaposlene žene tijekom 24 sata. Fotografije holiday kampanje potpisuje Arnaud Lajeunie, snimljene su u New Yorku, a modeli mijenjaju stylinge ovisno o prigodama, bilo da izlaze iz teretane nakon vježbanja, odlaze na party ili su na putu do svog ureda. Kolekcija se i ovoga puta sastoji od sjajnih oversized komada u prepoznatljivom Rihanninom stilu koje je Fenty upario s elegantnima sandalama na vezanje i statement visećim naušnicama. Rihanna je kolekciju nazvala urbanim luksuzom što svakako i je, idealna za sve žene koje žele izgledati dotjerano, ali istovremeno vole svom odijevanju dati dašak zanimljivog pomaka.

Piše: T.L.

Fotografije: Fenty

Pročitajte i...

Nova kolekcija Amina Muaddi for Fenty je stigla i vrlo je seksi

Obožavamo sve što napravi Riri, a ponovna suradnja s Aminom nije iznimka!

Lateks - od fetiša do mainstreama

Prvo su ga nosili fetišisti, pa zatim zvijezde, a sada se sve češće javlja na modnim pistama. No je li taj sjajan materijal doista tako sexy?

Kako Rihanna radi od kuće… i što pritom nosi?

Kako dežurna Bad Gal provodi karantenu, uspijeva osvajati svijet radeći od kuće i što joj je najdraži outfit…

Kako je Riri još jednom pomaknula granice

Rihanna predstavila novu kolekciju Savage x Fenty

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

▲ Povratak na vrh