Kendall u svijetu visoke mode

Kendall Jenner
08.07.2014.

A 18 joj je godina tek...

Nastavlja se modna dominacija Kendall Jenner, što je slavna članica reality klana još jednom dokazala danas noseći reviju modne kuće Chanel. Naravno, haute couture angažmanom se odmah pohvalila na Instagramu, a s obzirom na to koliko je teško dobiti pozivnicu za ovakvo prestižno modno događanje, još je teže postati jedna od sretnica koje šeću pistom u luksuznim kombinacijama.

 

 

Popularna 18-godišnjakinja morala je zadiviti legendu industrije, Karla Lagerfelda, jer je poznato da ovaj dizajner bira samo najbolje. Da, čini se da je Kendall, koja je na pisti debitirala početkom ove godine, uspjela zasjesti na modni tron.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

U ovaj par cipela isplati se uložiti

Zamislite da vam je prijateljica Kylie Jenner. Ova ekipa to ne mora zamišljati…

Bilo koji fan obitelji Kardashian- Jenner, ma zapravo bilo tko tko ima pristup internetu, znao bi bez muke nabrojati imena svih šest sestara iz slavne reality obitelji. One su mega popularne, mega bogate i navodno mega divne prema svojim prijateljima. Toliko divne da je Kimin BF Jonathan Cheban zaprijetio kako bi, u slučaju da ju netko počne ogovarati, „od drag queena posudio cipele s najvišom potpeticom i gađao zločinca“.  To se zove odanost!

Krema za ruke sad je prijekopotrebna- izabrali smo 10 najboljih

Zbog češćeg pranja ruku koža se ubrzano isušuje

Stilska inspiracija: Irene Kim

Multitalentirana influencerica, manekenka i dizajnerica

▲ Povratak na vrh