Oda snježnim padinama

12.02.2014.

Kolekcija Tommy Hilfigera bit će najnosivija tijekom zimskih predaha

Drvena modna pista na reviji za kolekciju jesen/zima 2014./15. talentiranog dizajnera Tommyja Hilfigera bila je prekrivena umjetnim snijegom, a uzvanici u prvim redovima, okruženi borovima i skijaškim rekvizitima, osjećali su se kao na jednom od luksuznih američkih skijališta.

 

Tommy Hilfiger jesen/zima 2014./15.

 

 

Modeli su nosili zanimljivu modnu mješavinu skijaške opreme, radničke odjeće i šarenih kvadratića, a čak i kožne parke obrubljene ovčjim krznom te bomber jakne dolaze u kombinaciji s kratkim kariranim haljinama i suknjicama.

Pleteni pončo i dolčevite odlično pristaju uz traperice i kožne suknje, a obuća je uglavnom mješavina robusnih čizmi i kožnih klompi, a većinu glava čuvaju šarene kape. Neki komadi su pomalo iznenadili, poput haljina tankih naramenica koje su donijele duh mladenačkog glamura.

 

Tommy Hilfiger jesen/zima 2014./15.

 

Kolekcija je bila poput ode poznatim američkim skijalištima poput Aspena koji obožavaju svjetske zvijezde, a vjerujemo da ćemo ih iduće godine gledati baš u nekim od casual komada prikazanih na pistama Tjedna mode u New Yorku.

 

Foto: Imaxtree

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh