Rušenje predrasuda uz Coded Edge

31.03.2017.

Coded Edge Studio novi je korak u razvoju brenda mladih kreativaca, koji je započeo suradnjom s multimedijalnom umjetnicom Martinom Miholić

Druga večer Bipa Fashion.hr-a je započela eksperimentalnim performansom Coded Edgea, koji je u suradnji s multimedijalnom umjetnicom Martinom Miholić posjetiteljima priuštio iznenađenje koje im je ubrzalo otkucaje srca, ali i postavilo brojna pitanja o rušenju ukorijenjene diskriminacije, gradnji zidova, granicama te prihvaćanju drugoga i drugačijeg.

 

 

Novim oblikom izričaja ovaj modni dvojac najavio je transformaciju vlastitog brenda u Coded Edge studio koji će proširiti svoje područje djelovanja na fotografiju, film, dizajn i sve ostale grane umjetnosti kojima se ova dva mlada umjetnika bave.

 

+

 

Jednu od glavnih uloga u ovom performansu odigrala je fantastična Senka Bulić, glumica koja je uvijek spremna otići ‘korak dalje’.

Performans je kulminirao ”skidanjem kože”, rušenjem ograda i stupova, a autori se nadaju i određenih predrasuda, pružajući novi prostor za promišljanjem novog i boljeg sutra.

M.B.
Fotografije: press

Pročitajte i...

Les Émaux odbacuju društvene norme

S naglaskom na suprotnostima

KLISAB iznova oduševio svojom šarmantnom klasikom s pomakom

Kolekcija modnog dvojca na Bipa FASHION.HR-u

GALERIJA Vintage glamur na pisti

Nova kolekcija Ivice Skoke donosi pregršt večernjih toaleta

Proljetni look Ive Šulentić koji volimo

Crvena haljina podiže svaki look, pa i onaj za tjedan mode na Zagrebačkome velesajmu

▲ Povratak na vrh