Sanjarite o kultnim Jimmy Choo cipelama? Niste jedine. Imate ih priliku osvojiti, zavidit će vam sve mladenke

26.02.2021.

Ukoliko planirate vjenčanje, imamo vijest koja će vas razveseliti: salon I Do ima prekrasnu kolekciju vjenčanica, a jedna sretnica koja odluči tamo potražiti haljinu o kojoj već dugo mašta osvojit će cipele Jimmy Choo

Intimne ceremonije ne znače nužno odustajanje od vjenčanja iz snova. Novi modeli vjenčanica mladenkama će izmamiti suze radosnice bez obzira na to hoće li vjenčanje biti veliko i raskošno, ili pak intimno u skladu s ‘novim normalnim’. A kakav bi to bio vjenčani styling bez cipela o kojima maštaju sve mladenke? Jedna sretnica koja odluči svoju haljinu potražiti u salonu I DO kući će ponijeti kultne Jimmy Choo cipele!

Iako se svi nadamo povratku u normalnija vremena, moramo se prilagoditi situaciji u kojoj se nalazimo, a čak i ako to znači svesti uzvanike na manji broj od planiranog, ne podrazumijeva odustajanje od vjenčanice ili cipela iz snova. Manja, intimna vjenčanja mogu biti itekako prekrasna, stoga ne dajte da vas pandemija spriječi u vašoj viziji vjenčanja iz bajke.

Mladenke u ponudi salona I Do mogu birati između prekrasnih dizajnerskih vjenčanica, ili sašiti točno onakvu o kakvoj su maštale cijeli život. Kolekciju za 2021. godinu potpisuje američka dizajnerica Alyce Paris, a vjenčanice krasi jednostavnost i elegancija što ih čini idealnima za klasična veća, ali i ona manja vjenčanja.

Iznimno važan dio vjenčanog stylinga, osim vjenčanice, upravo su cipele. Jedan od omiljenih dizajnera cipela mladenki diljem svijeta je Jimmy Choo jedan od omiljenih dizajnera vjenčanih cipela, a u salonu I Do odlučili su razveseliti jednu sretnicu i omogućiti joj vjenčani izgled o kojem mašta odmalena!

Narudžbom na termin isprobavanja vjenčanica, mladenke ulaze u izvlačenje za Jimmy Choo vjenčane cipele. Natječaj traje do 15.3.2021.

Foto: Lucija Ćurić

Model: Sonja Lončar

I DO weddings, Frankopanska 12, Zagreb

Kontakt broj: 091 2001 788

Pročitajte i...

vjenčanice

Romantična kolekcija vjenčanica Kaftan studija poziva na sanjarenje

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namjenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima

Domaća modna kuća Lukabu radi vjenčanice za moderne romantičarke. Izgledat ćete kao anđeo...

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što moderna romantičarka želi biti

Dizajnerski trendovi vjenčanica kao da poručuju: "Go big or go home"

Unutar svoja četiri zida, dizajneri su maštali o raskoši

Savršene vjenčanice dvojca eNVy room za čaroban početak godine

Svake godine iznova dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović ponudu svog ateljea nadopune s pregršt novih modela u paleti različitih stilova osvajajući tako srca mladenki različitih želja i ukusa.

Premium regionalna B2B konferencija Adria Luxury Summit po drugi put u Zagrebu

Regionalni lideri u segmentu luxury industrije i biznisa okupit će se u 12. studenoga 2020. u Zagrebu na drugom Adria Luxury Summitu u Zagrebu

▲ Povratak na vrh