Savršen spoj udobnosti trenirke i izgleda traperica

28.07.2017.

Diesel je predstavio traperice toliko udobne da u njima možete spavati!

Obično kada dođeš doma skidaš traperice. JoggJeans pruža ekstra udobnost, ne skidaj ih nego spavaj u njima.  Dieselov revolucionaran traper, mekan i udoban poput trenirke, visoke kvalitete i otpornosti  omogućava udobnost iz snova u bilo kojim okolnostima. JoggJeans su toliko udobne da doslovno postaju traperice tvojih snova.

Kako bi u isto vrijeme prikazao udobnost i fleksibilnost kao iz snova Diesel je kreirao interaktivan izlog za shopping iskustvo.

 

 

Dieselove top trgovine diljem svijeta potrošačima će prezentirati kinetičke izloge kroz iskustvo igre pomoću inovativnog interaktivnog sustava. Digitalni projekt, razvijen u suradnji s H-FARM, sastoji se od video instalacije gdje će potrošači moći komunicirati s likovima prikazanim u video kampanji, aktivirajući “napornu sobaricu”.

U video projekciji, par spava u krevetu, sobarica ulazi u sobu i pokušava probuditi par pomoću različitih kreativnih rješenja. Postoji šest mogućih rješenja koje potrošač može aktivirati preko kinetičkog izloga. Pokretom ruke prema ikonama na izlogu, potrošač aktivira sobaricu: pjevanjem, pričanjem na telefon, plesom, čišćenjem, bacanjem odjeće, usisavanjem i brisanjem prašine. Za vrijeme trajanja navedenih akcija, sobarica pokušava probuditi par u krevetu.

JoggJeans linija za žene i muškarce dostupna je u svim Diesel trgovinama. Hibridni detalji kao i materijali korišteni u izradi  čine JoggJeans jedinstvenim odjevnim predmetom.

Foto: Press

Pročitajte i...

DIESEL Holiday 2019 u cyber punk podzemlju

Cyber punk senzibilitet i underground hakerski svijet u Dieselovoj Holiday kolekciji

Hora Plus Diesel satovi tajna su svake savršene kombinacije

...a ujedno su i idealan poklon s kojim ćete razveseliti svoje najdraže

Futuristički modeli u najnovijoj kolekciji Diesel satova

Odvažan i buntovan, Diesel ne slijedi trendove - on ih stvara

Diesel kolekcija nakita za odvažne i buntovne

Diesel predstavlja Pillar, Concrete i Cutout Mohican kolekcije nakita

DIESEL & DJ nove generacije - Steve Aoki

Svjetski superstar DJ Steve Aoki u ulozi Diesel ambasadora

Diesel satovi koje ćemo obožavati ovog proljeća

Nova kolekcija Hora Plus Diesel satova: savršen spoj vojničkog i sportskog stila

▲ Povratak na vrh