Šest lica Nine Violić za 30 godina nakita Grubić Design

20.11.2017.

Novom kampanjom u kojoj se kao zaštitno lice pojavila glumica Nina Violić, Grubić design obilježava 30 godina u dizajnu nakita

U novoj kampanji koju je snimila fotografkinja Mare Milin, glumica Nina Violić pokazala je svojih šest lica od kojih svako odgovara jednoj kolekciji brenda Grubić design. Nakit koji Nina nosi je dio njihovih stalnih kolekcija Elizabetanski (biseri i medaljoni), Barok (venecijanski kristal i mesing), Tradicija (staklene perle sa elementima paške čipke), Kapsula budućnosti (kovane kravate i obruč narukvice), Grace Jones (murano sa epecijalnim efektom raspucanog terakota) i Džungloidi (koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka).

Petar i Mladen Grubić

“Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost – biti drugačiji!”, rekao je Mladen Grubić koji sa svojim sinom Petrom stoji iza brenda Grubić design.

Nina Viloć se odlično snšla u ulozi modela u kampanji kojom Grubić design slavi 30 godina postojanja, a i sama je uživala na snimanju: “Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi već preko 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark.”

Foto: Mare Milin
Asistent Foto: Milan Krkač
Hair: Mijo Majhen
Make up: Nikolina Gega
Snimljeno u studiu Korito, Katran

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh