Sestre Šopar imaju novu kolekciju savršenu za ljetne dane

15.05.2018.

U kolekciji za ljeto 2018. sestre Helena i Tamara uz modnu odjeću, predstavile su liniju ručno rađenih naušnica od paške čipke

“Zagrebačkim ulicama” ime je nove kampanje sestara Helene Šopar i Tamare Rebić. Inspirirane proljetnom atmosferom Zagreba djevojke su odlučile prikazati gradski štih koji neodoljivo pristaje njihovim modelima. Ljetne, romantične fotografije snimljene u centru Zagreba na pravi način opisuju ljeto u gradu.

Uz dugačke svilene haljine prožete neizostavnim ručnim radom, prozračne kombinezone te ostale komade izrađene od pomno biranih materijala, sestre su predstavile i nešto sasvim novo – liniju modnih dodataka. Odlučile su svoju već prepoznatljivu povezanost s rodnim Pagom prenijeti i na SOPAR modne dodatke. Na ručno rađenu pločicu od srebra nataknule su prekrasnu, takoder ručno rađenu pašku čipku. Naušnice su izrađene u dvije boje, crnoj i bijeloj te u dvije veličine. Veća naušnica latinskog ime SOL sto u prijevodu znači ‘sunce’ zamišljena je da se nosi samo jedna, dok manje naušnice SAL koje su u prijevodu ‘sol’ dolaze u paru. Utkane u visestoljetnoj tradiciji, sestre su kreirale komad nakita koji je suvremeni i bezvremenski.

Helena Šurić, glavna booking direktorica američkog Voguea, premijerno je nosila naušnice SAL u bijeloj boji na Met Gala večeri u New Yorku prošli tjedan.

Za fotografije kampanje pobrinuo se Filip Koludrović, s kojim je Helena nedavno snimila naslovnicu našeg Ellea. Uz Helenu i Tamaru u kampanji se pojavljuje i mlada uzdanica agencije Midiken, Andrea Jurić koja je svoju karijeru krenula graditi u Londonu. Za šminku se pobrinula Simona Antunović, frizuru Helena Blatančić iz salona Teuta, a manikuru Maja Lamesic iz salona Nokteraj.

Tekst i foto: PR

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Sestre Šopar donose dozu ljetne bezbrižnosti na ELLE Boutique

S Helenom smo u našoj kategoriji "Moja 4 zida" komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade

U kuhinji s Helenom Šopar Zadro

Slatki proljetni recept Helene Šopar

Minimalistička elegancija u novoj kolekciji Ana Marije Ricov

Fantastična nova kampanje zagrebačke dizajnerice odaje počast minimalizmu

▲ Povratak na vrh