Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

15.05.2020.

U ovaj par cipela isplati se uložiti

#Onokad se još ne osjećate dovoljno sigurno za posjet pedikeru ili je zbog post korona navale prvi dostupan termin tek za mjesec dana, a prognoza ili prilika zahtijevaju laganiju ili elegantniju obuću od tenisica. Poznato? Idealno rješenje nameće se samo od sebe, ne plačite za sandalama već se okrenite polu-otvorenim slingback modelima.

Pandemiju na stranu, slingback cipele posljednjih su nekoliko sezona visoko na popisu must-have komada i čini se da još neko vrijeme tu namjeravaju i ostati. Kako i nebi? Sjajno funkcioniraju u uredskim kombinacijama, s trapericama i t-shirtom tvore klasični not-trying-too-hard-but-looking-faboulous look, a zajedno s lijepom haljinom mogu poslužiti i za svečanije prigode.

Ovo je par cipela u koji se isplati uložiti jer ćete mu se vjerojatno isponova vraćati svake toplije sezone. S time na umu pripremili smo vam selekciju dizajnerskih i highstreet modela koji će zaokružiti svaki outfit.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: product shots, Instagram

Pročitajte i...

Shopping vodič: bijele traperice

Svoje ljetne stylinge gradite oko bijelih traperica

Shopping vodič: smeđe sandale

Obavezni komad ove ljetne sezone

Chanel Cruise kolekcija predstavljena je u virtualnom obliku

Chanel se čvrsto drži tradicionalnog modnog kaledara

It spoj: sokne & sandale

Trend popularan 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća opet je in ovog proljeća i, složit ćete se, savršeno pristaje nestabilnoj vremenskoj prognozi

▲ Povratak na vrh