Link by Ogi i Alduk udružili su snage i pripremili nam modnu poslasticu: DESIGN POP UP STORE na najljepšoj opatijskoj plaži!

21.07.2021.

Ulogu najljepše modne kulise ovoga puta preuzima prekrasan ambijent opatijskog LIDO BEACH resorta koji će postati DESIGN POP UP STORE, od petka do nedjelje.

Miris mora i zov nepreglednih plaža inspirirali su naše vrijedne dizajnere da i u ovim toplim danima svojim vjernim kupcima, a i onima koji će to tek postati, ponude nešto novo i drugačije.

‘Ideja zajedničkog pop up eventa je nusprodukt naših privatnih druženja i razmjena ideja te želje za nečim novim. Moda se stalno mijenja, načini poslovanja isto, a vjerujem da ovim projektom se još više približavamo našoj publici, kao i onoj koja bi to mogla postati kao što su mnogobrojni turisti’, objasnio je Ivan.

Link by Ogi i Alduk oboje su nedavno predstavili svoje ready-to-wear, cruise i yachting kolekcije te time samo započeli ljetnu sezonu.

‘Obje aktualne kolekcije, ready-to-wear i cruise, smo snimali uz more te na taj način im dali dozu bezbrižnosti i onog iskonskog uživanja u ljetu, stoga je red da se upravo s tim kolekcijama ‘spustimo’ ovaj vikend na obalu. Pop up store je jedan novi format eventa i kontakta s našim klijentima kojemu se iznimno veselim stoga ćemo im ponuditi široku paletu proizvoda na atraktivnoj lokaciji u srcu Opatije. Naći će se tu svi hit artikli iz naših kolekcija, pa i neizostavne torbe iz zadnje kolekcije koje smo već dva puta u potpunosti rasprodali, a sada su eksluzivno spremne za opatijski pop up store’, izjavio je Ivan Alduk.

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac upravo je novu kolekciju posvetila svojoj velikoj ljubavi, moru te se ovaj DESIGN POP UP STORE morski vikend savršeno uklopio u vizualni identitet kolekcije.

‘Nova yachting kolekcija napravljena je za tople morske dane, a sastoji se od ključnih praktičnih i ugodnih komada: kaftana, haljina, širokih hlača i košulja. Sve ono što Vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila i uživanja. Upravo zato sam sretna da imamo priliku predstaviti uživo kolekciju na lokaciji koja je već sama za sebe idealna kulisa svim našim komadima’, rekla je dizajnerica Ogi Antunac, te dodala:

Drago mi je da ćemo malo napraviti predah od užurbanog zagrebačkog života gdje u isto vrijeme snimamo veliki lookbook za iduću godinu te se  pripremamo za skorašnji sajam u New Yorku. Veselim se druženju sa svim našim gostima i kupcima kojima se na ovaj način želimo i zahvaliti na podršci koju su nam pružili zadnjih godinu dana’, dodala je Ogi.

LINK by Ogi i ALDUK DESIGN POP UP STORE očekuje vas u LIDO BEACH RESORTU 23., 24. i 25. srpnja 2021.

Foto: Jelena Balić i Sanja Jagatić

Pročitajte i...

Link by Ogi u novoj sezoni donosi jarke boje i dašak New Yorka

Ogi Antunac jesen i zimu će obojiti u žarku boju fuksije kojoj ne možemo odoljeti

Najljepše haljine s potpisom Lei Lou By Alex Dojčinović sada se mogu pronaći i u Opatiji

Perjanica hrvatskog turizma ovog ljeta postaje omiljeno modno odredište

Znamo gdje u Zagrebu možete naći odlične 'second hand' komade

'Kavica i haljinica' organiziraju pop up buvljak 19. lipnja na Gornjem gradu!

Cruise kolekcija inspirirana slobodom, zanosom i nezaustavljivom energijom

Boje su dominantni protagonist cruise kolekcije brenda Les Emaux za ljeto 2021. godine

link by ogi

Must-have komadi za ljeto s potpisom LINK by Ogi

Dobro poznato lice na modnoj sceni Ogi Antunac ima zanimljive ljetne komade koje donosi na novi Elle Boutique

▲ Povratak na vrh