Vintage stil nikad nije izgledao ovako neodoljivo!

01.07.2019.

Nova kampanja renomirane modne kuće

Pariška modna kuća Dior izbacila je novu kampanju za kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima 2019., a vizuali kampanje, obavijeni sjajnom vintage vibrom, izgledaju fantastično, kao da su snimljeni u nekom drugom vremenu.

 

 

Kreativna direktorica kuće Dior Maria Grazia Chuiri i ovoga se puta oslanja na priču o ženskoj snazi, potpori i zajedništvu koju provlači kroz sve svoje kolekcije otkako je zasjela na prestižno mjesto, a koja je postala dijelom imidža renomirane pariške modne kuće.

 

 

U kolekciji namijenjenoj predstojećoj hladnoj sezoni, Dior iznova nudi T-shirte sa osnažujućim feminističkim porukama (koje ćemo zasigurno viđati kako vladaju ulicama svjetskih modnih metropola), ali i divne modele kaputa retro krojeva, sjajne torbice s Christian Dior logom, šešire ukrašene mrežicom, cat-eye sunčane naočale, kitten heel gležnjače i haljine s fokusom na karirani uzorak koji izgleda posebno elegantno i profinjeno.

 

 

Kako bi zaokružila svoju žensku priču, Maria Grazia Chuiri za kampanju je angažirala fotografkinju Brigitte Niedermair, a zaštitna lica kampanje su sjajne Ruth Bell i Selena Forrest koje smo već imali prilike vidjeti u Diorovim ready-to-wear kampanjama. Dior, čini se, ponovno ima nekoliko stilskih aseva u rukavu.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Dior

Pročitajte i...

Kako TikTok mijenja modni svijet

Sudar svjetova ili novi oblici marketinga? Kako modni brendovi otkrivaju potencijal te društvene platforme i kako reagiraju TikTokeri

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Lookovi s Paris Fashion Week-a - veliki povratak velikih ramena

Pariški tjedan mode održava se od 28. rujna do 6. listopada, s kreativnim načinima prezentacije u skladu s „novim normalnim“, a mi donosimo istaknute lookove s već održanih revija

Sophia Loren u deset fantastičnih filmskih outfita

Kultna talijanska glumica i legendarna ljepotica u svojim najsjanijim modnim on-screen momentima

Nekoliko haljina s Dior Haute Couture prezentacije- hot or not?

Jesu li se u Dioru ipak mogli malo više potruditi?

▲ Povratak na vrh