Slavljenička kolekcija Etne Maar

17.10.2015.

Deset godina dizajna na modnoj pisti s potpisom Andrijane Subotić Pjajčik

Drugu večer Schwarzkopf Cro A Portera obilježile su vrhunske kolekcije dizajnera. Ovaj modni spektakl u prostoru Hauba@Lauba otvorila je sinoć Etna Maar sa svojom slavljeničkom kolekcijom. Povod je bila 10. godišnjica rada ove poznate dizajnerice.

 

IMG_4400 Etna Maar

 

Andrijana Subotić Pjajčik tako je predstavila kolekciju imena „Cosmic Attraction with Etna Maar“. Kao i kod svake kolekcije Etna Maar naglasak stavlja na odabir materijala, te i u ovoj kolekciji koristi efektne vunene tkanine, neopren, umjetno krzno, umjetnu efektnu kožu.

 

Etna Maar

 

Dizajnerica ostaje dosljedna svom prepoznatljivom potpisu te igrom različitih krojeva, njihovom kombinacijom i slaganjem tekstila stvara skulpturalne forme odjeće ali opet s dozom jednostavne i čiste elegancije jer u ovoj kolekciji stavlja naglasak na privlačnosti između žene i muškarca.

 

Etna Maar Etna Maar

 

Po prvi put predstavila je i nekoliko muških modela te na konstruktivan način razotkrila privlačnost između žene i muškaraca. Upravo ta privlačnost prisutna je i u modelima koje dizajnerica svake godine dizajnira, jer njeni klijent već 10 godina vraćaju se upravo toj privlačnosti koja ih veže. Crna boja je bila i ostala inspiracija dizajnerici, tako i ova kolekcija je dominantno crna.

Fotografije: Goran Matijašec

Pročitajte i...

etna maar

Etna Maar ima novu capsule kolekciju koja slavi slobodu

'Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga'- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart, a u tome je dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik pronašla svoje nadahnuće

In Vino Veritas – jesenska mini kolekcija modnog brenda Etna Maar

Mini kolekcija za sve željne slobode i pokreta

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

▲ Povratak na vrh