Statement komadi BiteMyStyle by Zoran Aragović na novom ELLE Boutiqueu

02.11.2020.

Jedinstven i prepoznatljiv dizajn Zorana Aragovića u novoj kolekciji BiteMyStyle otkrijte na novom ELLE Boutiqueu!

Jarke boje i uzorci kaputa, tunika, majica i suknji prijeko su potrebna doza optimizma kojom zrače novi komadi brenda BiteMyStyle by Zoran Aragović. Što svaka žena treba imati u ormaru i što možete pronaći na ELLE Boutiqueu u subotu pročitajte u blic intervjuu s dizajnerom.

Što bi, po vama, svaka žena trebala imati u ormaru?

Uvijek je najvažnije imati klasične, kvalitetne komade koje možete kombinirati s trendovskom odjećom, poput klasičnog kroja hlača, haljine ili kaputa. Isto je tako i s modnim dodacima poput torbi ili cipela.

Što će ove zime biti svojevrsna uniforma?

S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo nekako se preferira više svakodnevna, nosiva i ležerna odjeća pa su tako dobar sweatshirt i zanimljive tenisice odlični za dnevne kombinacije.

Koji su vaši komadi najpopularniji kod kupaca?

S obzirom na sezonu to su u prvom redu kaputi koje klijentice najviše traže, zatim majice dugih rukava i tunike oversized krojeva s našim prepoznatljivim printevima i aplikacijama i naravno pop art suknje koje su hit neovisno o godišnjem dobu.

Jeste li uslijed pandemije promijenili način na koji predstavljate svoje kolekcije?

Ova jesen je prva nakon dugo vremena da nismo prikazali aktualnu kolekciju u smislu modne revije, isto tako nismo snimali klasičnu kampanju, već radimo mini serije street style fotki koje prezentiramo na našim društvenim mrežama, poput ovih gdje se je u ulozi modela našla pjevačica Lea Mijatović s kojom već neko vrijeme BiteMyStyle surađuje. Smatram da je bez obzira na otežano poslovanje i situacije oko pandemije važno biti medijski prisutan pa tako i Elle Boutique je jedan od načina kako se prezentirati modnoj publici.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Ovo nam je drugi puta da sudjelujemo i trudimo se posjetiteljima ponuditi uz novu kolekciju i neke komade koji su bestselleri. Veselimo se druženju s kolegama dizajnerima, našim stalnim klijentima, ali u upoznavanju novih, tako da vas sve pozivamo u subotu na modno druženje i šoping.

Dizajnerske komade BiteMyStyle by Zoran Aragović možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh