Što ćemo nositi sljedeće jeseni prema mišljenju Victorije Beckham?

18.02.2019.

Dizajnerica predstavila novu kolekciju u Londonu

Modni mjesec u punom je jeku, modna se svita nakon New Yorka preselila u London, a pistom muzeja Tate Britain u subotu je prošetala nova kolekcija Victorije Beckham koja je tako još jednom potvrdila svoj status miljenice modne publike.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 17, 2019 at 5:13pm PST

 

Kolekcija namijenjena jesenskoj sezoni odražavala je Victorijin moderan pristup ženstvenosti, ali i ljubav prema bezvremenskim odjevnim komadima koji ne poznaju sezonu niti teže udovoljiti kratkotrajnim trendovima. Premda Victoria voli minimalizam i klasiku i ovoga je puta u svoju modnu priču utkala poneki edgy moment koji ju je učinio zanimljivijom, a na momente je njezina vizija za jesen podsjećala na onaj stari, nikad prežaljeni Céline Phoebe Philo koji su žene naprosto obožavale (a koji, vjerujemo, mnogima nedostaje).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 17, 2019 at 10:55am PST

 

Victoria je tako na izvrstan način popunila ispražnjenu nišu i ponudila ženama ono što žele, a to su nosivi, elegantni i nenametljivi krojevi, klasična elegancija koja ne blijedi kao i poneki izlet u retro koji se ogleda u pretežito kariranim uzorcima te stylinzima koji podsjećaju na vrckaste sedamdesete godine prošlog stoljeća. Beckham je nakon revije izjavila kako je nadahnuće za kreiranje nove kolekcije pronašla u filmskim ikonama te ponekom momentu s filmskog platna te kako je ovo ustvari prva njezina revija koja ima neki narativ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 16, 2019 at 10:02am PST

 

Ono što, doduše, najviše oduševljava je sposobnost britanske dizajnerice da prezentira toliko klasičnu i toliko nosivu kolekciju, a da ona pritom izgleda potpuno novo i osvježavajuće te nimalo dosadno. Za razliku od mnogih drugih eksperimenata koje viđamo po modnim pistama, za kreacije s potpisom Victorije Beckham možemo biti sigurni da će pronaći put do mnogih ženskih ormara. Ne čudi, stoga, što ženski dio modne publike toliko voli Victoriju – ona točno zna što žene žele i to im, iz sezone u sezonu, daje.

 

 

Piše: T.L.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Londonski tjedan mode najavio rodno neutralno i digitalno izdanje za lipanj

Čini se da se modne revije do daljnjeg sele na internet

Top 5 revija s londonskog tjedna mode

Kako su svoje nove kolekcije prezentirali omiljeni dizajneri

Koju dnevnu kremu za lice koriste Alexa Chung i Victoria Beckham?

Otkrili smo tajnu svježeg izgleda naših omiljenih Britanki

▲ Povratak na vrh