Što se krije iza neobičnog outfita Helene Šopar?

23.02.2018.

Naslovnicu novog Ellea krasi zanosna Helena Šopar odjevena u neobičnu odjevnu kombinaciju inspirarnu tarotom. No, što se točno krije iza te kombinacije?

“Čini me iznimno sretnom što sam imala priliku s izvrsnim timom kreirati ovu netipičnu modnu priču inspiriranu tarot kartama. Stvaranje priče bilo je pravi stilistički izazov koji je podrazumijevao pomno istraživanje i potragu za inspiracijom u nazivu i značenju pojedinih karata,” otkrila nam je stilistica Ana Nikačević koja je bila zadužena za sve odjevne kombinacije koje je Helena nosila ispred objektiva fotografa Filipa Koludrovića. “Karta koja me od samog početka najviše inspirirala bila je “Visoka svećenica”, karta koja predstavlja intuitivnu poluženu-polubožicu velike kreativne energije koja je gotovo uvijek prikazana u bijelom s oglavljem. U našoj priči to je uprizoreno haljinom s potpisom Envy Rooma upotpunjenom rukavima od tila i oglavljem, a Helena Šopar je to savršeno dočarala svojom transformativnom energijom, eteričnom i gotovo mističnom ljepotom.”

Helena Šopar u ulozi visoke svećenice

I sve ostale odjevne kombinacije koje Helena Šopar nosi u velikom editorijalu u novom Ellu inspirirane su tarot kartama. Poznata hrvatska manekenka za naslovnicu je tako uskočila u ulogu visoke svećenice, ali nosila je i kombinacije inspirirane kartama ljubavnika, smrti, mjeseca, carice, vraga, sunca, snage i pustinjaka. Kako to izgleda i kako se Helena našla u svim spomenutim ulogama otkrijte u novom Elleu koji ovog mjeseca dolazi u raskošnom izdanju na više od 200 stranica!

Ljubavnici

Mjesec

Novi Elle potražite na svim kioscima od 20. veljače.

ELLE. Ljepota je unutra.

Piše: N.B.
Foto: FIlip Koludrović
Styling: Ana Nikačević
Kosa: Ante Pažanin (salon Glamour)
Makeup: Simona Antonović
Modeli: Helena Šopar (Midikenn) i Ljubiša Grujić (Demon Model Management)

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Sestre Šopar donose dozu ljetne bezbrižnosti na ELLE Boutique

S Helenom smo u našoj kategoriji "Moja 4 zida" komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade

Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

Hvala što ste uvijek uz nas!

▲ Povratak na vrh