Supremeova lista neobičnih artikala ponovno nas ostavlja začuđenima

21.08.2019.

Koji je sljedeći?

Univerzalno je priznata istina da će objavljivanje novog Supremeovog lookbooka uvijek uključivati ​​neke krajnje čudne i nepraktične proizvode te da ćemo ih, bez obzira na njihove neobičnosti i nepraktičnosti, uvijek htjeti kupiti. Da postoje modne dogme ovo bi bila jedna od njih – ona potpuno suluda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Supreme (@supremenewyork) on

Bilo kako bilo, u prošlosti nam je Supreme nudio ciglu, usnu harmoniku, kalkulator, čekić, metar, stroj za fliper, čak i šator pa ne čudi što njihova posljednja kolekcija i dalje nastavlja tradiciju. Uz obavezne pulovere, kožne kapute i neke ozbiljne dresurne skakače, tu su i Supreme Honda motocikl i telefon koji je ultimativni predmet dokazivanja u društvu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPECON (@thehypeconvention) on

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rizaandana (@rizaandana) on

Zamislite svijet bez obavijesti, bez pritiska da stavite filtere na sve svoje slike, bez stalnog urlika Facebooka koji se svađa oko cijepljenja djece i veganskih kobasica. Zamislite, ako možete, mir i tišinu. I zamislite da imate i stvarno bolestan Supreme telefon kojem je nemoguće ući u trag. No, ne radi se o užasno naprednom telefonu koji koristi izvanzemaljsku tehnologiju, već, naprotiv, telefonu čija je dijagonala ekrana svega 6 centimetara, a većinu pročelja zauzimaju tipke!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOLDOUTSERVICE (@soldoutserviceitaly) on

Cijene još nisu najavljene, kao ni za ostatak Supremeove jesensko-zimske kolekcije, no dostupan će biti u crnoj i klasičnoj crvenoj varijanti. Ali njihova najnovija ponuda postavlja moralnu dilemu za sve obožavatelje blic trendova. Kakva je svrha, uostalom, imati super cool telefon za koji ste čekali u redu 18 sati po kiši, ako taj telefon ne može omogućiti niti da se s njim pohvalite na Instagramu? Poput onog drveta koje se ruši dok nikoga nema u šumi, hoće li novi telefon opravdati vaš trendseterski imidž ako nitko ne zna da ga imate?

 

via GIPHY

 

 

Piše: D.M.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Što odjenuti kad je ujutro +15, a popodne +30?

Pet opcija iz ljetnih lookbookova

Koje smo stilske trikove naučile iz novog lookbooka brenda Nanushka?

Obožavani mađarski brend uvijek oduševi novim idejama!

Stefan Ristić zimu zamišlja u koži i leopard uzorku

Nova kolekcija mladog beogradskog dizajnera

Supreme je najavio potpuno neočekivanu dizajnersku suradnju

Nakon legendarne suradnje s Louis Vuittonom na red je došla još jedna legendarna francuska modna kuća

▲ Povratak na vrh