Suvremena bajka za mladenke

22.01.2014.

eNVy room predstavlja bridal kampanju inspiriranu ljubavnom pričom Milivoja Dežmanai Ljerke pl. Šram

Za lokaciju snimanja odabrane su ruševne zidine nekadašnjeg eminentnog lječilišta za tuberkulozu Brestovec na zagrebačkom Sljemenu, čiju je gradnju inicirao upravo Dežman kako bi pokušao spasiti život voljenoj lady Šram. Kako uz sav trud nije uspio, njegova Ljerka u Brestovcu umire. Sve glasnija su vjerovanja kako upravo njen duh luta zidinama lječilišta. Kako Dežman o Ljerki nakon njene smrti nije pričao, njihova je ljubav ostala pod velom tajni i na taj način osvjetlila put legendi o jednoj tragičnoj, ali velikoj ljubavi.

 

eNVy room

eNVy room

eNVy room

 

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanih haljina iz maštovite eNVy room radionice. Kolekcija slavi ženstvenost i senzualnost te je izrađena od visokokvalitetnih materijala poput čipke i svile, ali i laserski rezane umjetne kože. Vjenčanice uglavnom prate liniju tijela ili su raskošno nabrane u struku, a našlo se tu i ponešto vjenčanica dužine ispod koljena kao i onih od plissea.

“Fokus nam nije bio stilistički se vezati za povijesno doba aktera te ljubavne priče. Ideja je bila toj ljubavanoj priči prekrojiti kraj.To smo ostvarili kroz vjenčanicu koja simbolizira početak nečeg lijepog, novog, sigurnog. Fotografije oponiraju jedna drugoj sukobom dana i noći i kontrastom romantične ljubavne priče te mistične legende o duhu lady Šram” – izjavili su Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma uz naglasak kako su i ovaj put izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica iz mnobrojnih salona.

 

eNVy room

eNVy room

“Uz legendu uvijek vežemo i protok vremena, a vrijeme je ono koje sekvencom određuje i spaja dimenzije prošlosti i sadašnjosti iščekujući budućnost. Nešto poput kronometra fotografije koji zaustavlja jedinstveni trenutak zabilježen u prostoru i vremenu, neodoljivu ljepotu momenta dana i noći, tako stvarajući sklad dvaju sukobljenih elemenata.” – objasnio je inspiraciju fotograf Šime Eškinja koji već tradicionalno potpisuje eNVy room kampanje.

Zaštitno lice kampanje je ponovno Ana Maria Cajner – međunarodno uspješan model iz agencije Talia Model. Šminku potpisuje Sanja Agić, a frizuru Draška Topić dok je za styling odgovorna Lea Krpan.

Fotografije: Šime Eškinja

Pročitajte i...

Savršene vjenčanice dvojca eNVy room za čaroban početak godine

Svake godine iznova dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović ponudu svog ateljea nadopune s pregršt novih modela u paleti različitih stilova osvajajući tako srca mladenki različitih želja i ukusa.

Jedinstvenom virtualnom revijom eNVy room ispričao nezaboravnu modnu bajku

Po prvi puta, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović svoju su modnu priču ispričali jedinstvenim video showom emitirajući ga publici putem virtualnih kanala.

Virtualna revija dvojca eNVy room na čudesnoj šumskoj pisti

Otkako je, prije više od 15 godina, započeo krojiti svoju modnu priču, eNVy room je posebnu pažnju poklanjao svakom djeliću svoga stvaranja - njihove bajkovite kolekcije razoružavale su ženstvenošću, glamurom i bezvremenskom elegancijom...

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

eNVy room predstavlja najiščekivaniju kolekciju sezone

Dvojac eNVy room obilježio je početak desetljeća novom, neodoljivo romantičnom kolekcijom vjenčanica

▲ Povratak na vrh