Sve party haljine koje ćete trebati u prosincu!

11.11.2019.

Sjajna kolekcija brenda For Love & Lemons

Prosinac se opasno bliži, a osim zime koju ćemo provesti zamotane u slojeve džempera, šalova i kaputa, to znači i da je na vidiku najživahnija party sezona u godini. A to samo znači da će nam u ormaru trebati barem jedna nova haljina!

 

Kada na vrata pokuca blagdanski prosinac, svako je malo na repertoaru neka nova formalna prigoda za koju trebamo novu party haljinu. I, naravno, svi želimo izgledati besprijekorno. Kako ne bismo očajavale ispred ormara sa zaključkom da opet nemamo što odjenuti, ove zime možemo preskočiti te muke i opremiti se na vrijeme.

 

Srećom, to neće biti teško jer holiday kolekcije poznatih svjetskih modnih brendova obiluju fantastičnim party lookovima u kojima ćemo zablistati na svakom tulumu, večeri ili proslavi koja se sprema u nadolazećem prosincu. Jedna od takvih genijalnih blagdanskih kolekcija krasi i ponudu popularnog brenda For Love & Lemons koji se naoružao party haljinama u beskrajno mnogo varijanti.

 

Bilo da preferirate kratke mini haljine posute šljokicama, lepršave cvjetne haljine, klasične male crne haljine ili pak one baršunaste koje odišu luksuzom i elegancijom, u  For Love & Lemons kolekciji pronaći ćete baš sve.

 

Brend je kolekciju predstavio i sjajnom novom kampanjom čije fotografije potpisuje Sonia Szóstak, a na kojima model Michelle Gutknecht nosi haljine s prizvukom osamdesetih godina. Što se nas tiče, mi bismo najradije cijelu kolekciju preselile u svoje garderobe!

 

Piše: T.L.
Fotografije:

Pročitajte i...

Dva super-poznata brenda predstavljaju zajedničku kolekciju!

Kad se udruže Victoria’s Secret i For Love & Lemons

Popularni brend ima novu kolekciju koja izgleda kao čarolija

Haljine u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Znamo kakvi će badići ovog ljeta vladati plažama

Točkice, točkice i još malo točkica

Stilska inspiracija: Marie Hindkaer

Obožavamo minimalističku eleganciju ove Skandi cure!

Očajavate pred ormarom jer nemate što za odjenuti? Imamo formulu koja pali svaki put!

Back to basics: crno-bijeli celebrity outifiti koje ćemo pokušati kopirati

10 ljetnih pitanja za 10 influencerica: Luna Valas

Nova edicija "10 ljetnih pitanja za 10 influencerica" donosi sve detalje ljetnog stanja uma Lune Valas

▲ Povratak na vrh